Sapje Vacatures Sapje Vacatures

Sapje Vacatures

Wat doet Sapje?
De naam zegt het al: bij Sapje draait alles om sap. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Joël Goudsmit, die zich voornam gezonder te gaan leven. Zijn vrouw, Rosalynn, bracht uitkomst. Elke dag stond zij in de keuken gezonde sapjes voor hem te juicen. Niet alleen Joël vond ze lekker, steeds vaker klopten bekenden en onbekenden bij het stel aan voor die lekkere, gezonde sapjes. Dat was het begin van Sapje: 100% biologische, pure, duurzame en lekkere groentesappen en detoxkuren. Tegenwoordig is Sapje marktleider in haar segment, en worden de groentesappen en detoxkuren via de eigen webshop in heel Nederland en België verkocht.

Werken bij Sapje
In De Kwakel, een dorpje vlakbij Amsterdam, staat het Sap-Lab, waar zowel de productielocatie als het kantoor zich bevinden. Het is de trots van het bedrijf. Hier werken in totaal zo’n twintig mensen, waarvan 15 productiemedewerkers die zich elke dag bezighouden met het snijden van de groenten en fruit, het slowjuicen, shockfreezen en het verpakken van de sappen en detoxkuren. De dagelijkse operatie is in handen van een locatiemanager en een productiemanager, die op hun beurt worden aangestuurd door de General Manager. Laatstgenoemde is samen met de CMO verantwoordelijk voor de leiding van het bedrijf, onder toeziend oog van eigenaar Standard Investment, dat Sapje in de zomer van 2022 overnam.

Bedrijfscultuur bij Sapje
Bij Sapje zijn ze gek op de natuur. Logisch, zonder natuur zijn er geen groentesappen. De sappen en detoxkuren moeten niet alleen goed zijn voor de gezondheid van haar klanten, maar ook voor de aarde. Bij Sapje wordt er zo schoon en duurzaam mogelijk gewerkt: met seizoensgebonden ingrediënten, lokale boeren, zonne- en windenergie, recyclebare verpakkingsmaterialen en met niets dan respect voor de natuur.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.