Nordian Capital Nordian Capital

Nordian Capital

Nordian Capital is een succesvolle Nederlandse private equity investeerder, opgericht in 2014 door een verzelfstandiging vanuit Rabo Capital. Momenteel is er een team van ruim 15 professionals werkzaam op het kantoor in Amsterdam, dit zijn voornamelijk Investment Professionals en sinds enige jaren ook een Operations Support Team.   

  

Nordian investeert in middelgrote bedrijven, met een typische omzet tussen de 30 en 80 miljoen euro met veel groeipotentie en met gezonde marges. Nordian heeft geen specifieke focus op sectoren, maar zoekt in haar investeringen onderscheidende kwaliteiten en groeikansen in een businessplan en organisatie. Groei komt uit doorontwikkeling van producten, markten, internationalisering of via buy & build.  Nordian onderwerpt investeringen aan een kritische evaluatie op het gebied van ESG (Environmental, Social, Governance) en initieert bij alle portfoliobedrijven een CO2-reductie & compensatieprogramma. 

 

Momenteel heeft Nordian belangen in een brede en uiteenlopende groep van bedrijven: van de trampolineparken van Jumpsquare tot aannemer Biltz. Van Mylaps die de tijdregistratie verzorgt bij internationale marathons en de Formule1 tot fabrikant en groothandel in ventilatiematerialen Econox. 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.