Nordian Capital Nordian Capital

Nordian Capital

Nordian Capital is een succesvolle Nederlandse private equity investeerder, opgericht in 2014 door een verzelfstandiging vanuit Rabo Capital. Momenteel is er een team van ruim 15 professionals werkzaam op het kantoor in Amsterdam, dit zijn voornamelijk Investment Professionals en sinds enige jaren ook een Operations Support Team.   

  

Nordian investeert in middelgrote bedrijven, met een typische omzet tussen de 30 en 80 miljoen euro met veel groeipotentie en met gezonde marges. Nordian heeft geen specifieke focus op sectoren, maar zoekt in haar investeringen onderscheidende kwaliteiten en groeikansen in een businessplan en organisatie. Groei komt uit doorontwikkeling van producten, markten, internationalisering of via buy & build.  Nordian onderwerpt investeringen aan een kritische evaluatie op het gebied van ESG (Environmental, Social, Governance) en initieert bij alle portfoliobedrijven een CO2-reductie & compensatieprogramma. 

 

Momenteel heeft Nordian belangen in een brede en uiteenlopende groep van bedrijven: van de trampolineparken van Jumpsquare tot aannemer Biltz. Van Mylaps die de tijdregistratie verzorgt bij internationale marathons en de Formule1 tot fabrikant en groothandel in ventilatiematerialen Econox. 

Lubbe - COO Top of Minds

Meer dan 98% van onze leden blijft lid. Sluit je aan en blijf op de hoogte van gewilde functies.

Lubbe - COO Top of Minds

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Zodat we je een gepersonaliseerde nieuwsbrief kunnen sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.