NEP Group NEP Group

NEP Group

Wat hebben het Eurovisie Songfestival, de Olympische Spelen en de streamingdienst van NPO met elkaar te maken? Ze worden allemaal mogelijk gemaakt door NEP The Netherlands, een facilitaire en technische dienstverlener in de mediasector. Het bedrijf biedt haar klanten de technologie, mensen en knowhow om de grootste (live) events en registraties aan een wereldwijd publiek te kunnen tonen. Vroeger had men daarvoor met name camera’s en cameramensen nodig, maar in de huidige, digitale wereld spelen streamingplatforms en (glasvezel)verbindingen een steeds belangrijkere rol. Een productie opnemen, de montage en de wereldwijde distributie van het eindproduct: NEP neemt het van A tot Z voor haar rekening met innovatieve en technologische oplossingen.

 

In 2015 werd de organisatie overgenomen door de Amerikaanse NEP Group. Sindsdien is NEP The Netherlands onderdeel van een internationaal netwerk met meer dan 5000 medewerkers, dat samen een enorm breed scala aan diensten levert. De afgelopen jaren verzorgde NEP Group producties in ruim tachtig landen op alle continenten.

 

In april dit jaar startte Arjan van Westerloo als nieuwe CEO bij NEP The Netherlands. Zijn aanstelling was in lijn met de transitie die de organisatie vorig jaar inzette. De nieuwe bedrijfsstrategie staat inmiddels grotendeels op papier, met diverse strategische verbeterplannen als resultaat. Het strategieteam dat vorig jaar geïnstalleerd is, heeft behoefte aan een gedreven Strategy & Operations Consultant om die plannen verder uit te denken en in de organisatie te verankeren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.