LTP Business Psychologen LTP Business Psychologen

LTP Business Psychologen

LTP legt al 95 jaar de nadruk op innovatie en kwaliteit in assessments en adviezen, en is daarmee het oudste HR-adviesbureau van Nederland. LTP is trots op deze historie maar kijkt vooral vooruit: het bedrijf zoekt continu naar manieren om te innoveren en te verbeteren. Nieuwe methoden en technieken zoals gaming, continue feedback en AI worden ontwikkeld en ingezet om de dienstverlening toekomstbestendig te maken en houden.

Onlangs is LTP het transformatieprogramma Focus ’27 gestart, waarbij het versterken van de assessmentproposities, de doorontwikkeling van de digitale dienstverlening, het versterken van strategische klantrelaties en het samenwerken met partners van toegevoegde waarde centraal staan. LTP beoogt zo de toonaangevende sparringpartner van senior management te worden voor het realiseren van een toekomstbestendige organisatie. LTP levert daarbij een geïntegreerd assessmentportfolio aan Nederlandse organisaties.

De dienstverlening gaat op dit moment uit van assessments op individueel en teamniveau voor zowel selectie- als ontwikkeldoeleinden, van de uitvoerende tot de besturende laag en zowel online als live. Tevens wordt coaching voor individuele ontwikkeling en teamontwikkeling aangeboden, veelal in samenhang met assessments. Tot slot worden via het label LTP TestNed veiligheidskeuringen, -aanstellingen en -assessments aangeboden.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.