Kramp

Kramp

Over Kramp

In de afgelopen vijfenzestig jaar is Kramp uitgegroeid van eenmanszaak in Varsseveld tot de grootste agrarische groothandel van Europa. Het bedrijf voorziet dealers van onderdelen, accessoires en service. Kramp heeft 24 verkoopkantoren door heel Europa en ongeveer 3.000 medewerkers.

Kramp staat voor kwaliteit. Het bedrijf zorgt ervoor dat zijn klanten zich volledig kunnen richten op dat waar ze goed in zijn: het runnen van hun business zonder zich zorgen te maken om de beschikbaarheid van onderdelen. Met deskundig advies en snelle 24-uurs bezorging en orderafhandeling helpt Kramp de dealers hun werk zo efficiënt mogelijk te doen. Zo ondersteunt Kramp bijvoorbeeld bij het opzetten en managen van een (online) winkel. Het bedrijf heeft een aantal innovatieve serviceconcepten ontwikkeld. Kramp is niet alleen een leverancier, Kramp is een strategische partner. It’s that easy.

Familiebedrijf met internationale allure

Kramp begon ooit als familiebedrijf en is dat in feite nog steeds. De bedrijfscultuur is down to earth, vriendelijk, open en coöperatief. Door alle lagen van de organisatie heen zijn mensen geïnteresseerd in elkaars mening.

Kramp biedt de sfeer van een familiebedrijf en het internationale succes van een grote multinational. Het bedrijf is actief in bijna elk Europees land en onderzoekt zijn mogelijkheden op de andere continenten. Daarmee is werken voor Kramp een volwaardige internationale ervaring.

De komende jaren zijn cruciaal

De komende jaren zijn bepalend voor de toekomst van Kramp. Het bedrijf ondergaat een strategische transformatie waarmee het zijn marktleiderschap verder versterkt.

Een goed voorbeeld van een grote strategische transformatie is de ontwikkeling van een volledig digitale propositie. Vijftien jaar geleden was Kramp de eerste in de branche met haar eigen webshop. Nu is het bedrijf het eerste dat de customer journey centraal stelt in zijn strategie. Kramp werkt aan een slimmere manier van datagebruik en meer geautomatiseerde processen.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.