Kramp vacatures

Kramp vacatures

Europees marktleider

Kramp is de grootste agrarische groothandel in Europa, met een assortiment van meer dan 500.000 verschillende onderdelen. Kramp heeft elke bout en moer die iemand ooit nodig zou kunnen hebben, en wanneer er vandaag besteld wordt, staat de bezorger de volgende ochtend al voor de deur van de klant. Het is deze toewijding aan de klant die garandeert dat geen enkel landbouwbedrijf zich zorgen hoeft te maken over downtime, waardoor Kramp de ultieme one-stop-shop is voor elke landbouwdealer.

Aanjager van innovatie

Maar Kramp is zoveel meer dan alleen een leverancier van onderdelen. Sinds 2001, toen Kramp voor het eerst een e-commerce-oplossing voor het B2B-segment lanceerde, zijn digitalisering en e-commerce de sleutel tot de groei en het succes van Kramp geworden. Door de voortdurende innovatie van diensten en digitale oplossingen heeft Kramp een leidende positie in de markt verworven en is het de aangewezen partner voor het Europese dealernetwerk geworden. Het innovatie-gerichte business model maakt werken bij Kramp interessant voor veel digital executives.

Werken bij Kramp

Kramp groeit jaar in jaar uit snel, zowel autonoom als door strategische acquisities. Met tien distributiecentra, 24 verkoopkantoren verspreid over Europa en meer dan drie duizend medewerkers, bedroeg de omzet in 2019 bijna € 900 miljoen. Er ligt een sterk plan klaar om op korte termijn de grens van een miljard in omzet te doorbreken. Als toonaangevende innovatieve speler in deze ijzersterke niche is Kramp perfect gepositioneerd om die ambitie waar te maken. Daarom zijn er met regelmaat vacatures voor executives die impact willen maken.

 

Carrièreadvies: Leiderschap in transformaties

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.