Koninklijke Ahrend Koninklijke Ahrend

Koninklijke Ahrend

Ahrend ontwerpt en realiseert inspirerende en innovatieve werkomgevingen die het welzijn van gebruikers bevorderen, diversiteit faciliteren, verbondenheid creëren en de productiviteit verhogen. Het bedrijf biedt haar klanten, waaronder kantoren, grootzakelijke bedrijven en overheids-, onderwijs- en zorginstellingen, Dutch Design en circulair ontworpen meubels, zowel nieuw als refurbished. Dat doet Ahrend via de reguliere verkoop en via haar Furniture as a Service-model.

Met tijdloze ontwerpen en duurzame producten geeft Ahrend de toekomst van werken vorm. Het bedrijf, met zo’n 1400 medewerkers, produceert de meubels van haar eigen merken (Ahrend, Gispen, Presikhaaf en Techo) zelf in haar productielocaties in Nederland, Tsjechië en China en verkoopt daarnaast producten van derde partijen. Daarmee realiseert Ahrend een jaarlijkse omzet van ruim 320 miljoen euro en is het wereldwijd actief in meer dan vijfentwintig landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Dubai en Singapore.

Ahrend is marktleider in Nederland, is groot in West-Europa en heeft een stevige presence in Oost-Europa en Azië. Het duurzame maakbedrijf is onderdeel van het portfolio van HAL Investments. Samen met de PE-investeerder, zet Ahrend in op het uitbouwen van haar sterke positie, zowel nationaal als internationaal, en zoekt het actief naar kansen om nieuwe businessmodellen te lanceren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.