House of Performance

House of Performance

“Dat kunnen wij beter”, denken collega’s Arjon van Lieshout en Joost Preyde tijdens hun werk bij een Amerikaans consultancybureau. Deze motivatie leidt in 1998 tot de oprichting van House of Performance, in de volksmond ook wel HofP genoemd. In plaats van zich alleen te focussen op de harde Amerikaanse resultaatgedrevenheid, zet HofP zichzelf neer als een missie- en waardengedreven organisatieadviesbureau. Een regelrechte hit, want na 22 jaar is het bureau nog volop groeiende.

De missie van House of Performance luidt: mensen, teams en organisaties laten excelleren. Dit realiseren zij onder andere door de implementatie van Agile werken, datagedreven werken en de inzet van Gamification. HofP voegt waarde toe aan de top 10-organisaties in de finance-, zorg- en overheidssector, zowel nationaal als internationaal. Het bureau adviseert en ondersteunt waar mogelijk en confronteert waar moet.

 

Met een klantportfolio vol grote namen als Prorail en Rabobank, bevinden de klanten van HofP zich vooral in de zakelijke dienstverlening. Naast ondersteuning in de vorm van Consultants, helpt het organisatieadviesbureau klanten ook op het gebied van interim-management. En met de toenemende mogelijkheden van slimme, technische oplossingen zijn ze ook initiatiefnemer van de IT-startups The Cue en TRIGGX.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.