HG

HG

Een specifiek probleem vraagt om een specifieke oplossing. Vanuit die gedachte ontwikkelt HG hoogkwalitatieve reinigings- en onderhoudsproducten voor in en rondom het huis. Het bedrijf levert al sinds 1969 producten voor badkamers, keukens, woonkamers en vloeren, maar heeft ook een breed keur aan middelen voor garages, schuren en zelfs om insecten en ongedierte mee te bestrijden.

Sinds de oprichting in 1969 groeide HG uit tot een toonaangevende speler op de internationale markt. In 2017 nam Belgische investeerder Cobepa het bedrijf over. Vanaf dat moment werden pijlers vol ingezet op exponentiële groei.  Vandaag de dag is HG marktleider in de Benelux en zijn er vestigingen in meerdere landen, waaronder Italië, Spanje, België en Engeland. Het hoofdkantoor en de eigen fabriek staan in Almere, alwaar ruim 150 mensen werkzaam zijn. Alle producten die de Technology & Research-afdeling ontwikkelt, worden in deze fabriek vervaardigd. Vanuit daar vinden ruim 300 verschillende producten hun weg naar consumenten in meer dan 45 landen.

HG is een dynamische organisatie waarin ondernemerschap een groot goed is. Dat het merk zo enorm sterk is geworden, is grotendeels te danken aan die commerciële mindset. Jaarlijkse groeicijfers van minimaal tien procent zijn eerder regel dan uitzondering. Tevreden achterover leunen is er echter niet bij, integendeel: de ambities voor de toekomst zijn torenhoog – mede dankzij de nieuwe directie die vorig jaar aantrad. Het aantreden van Jeroen Mustert (voormalig Wessanen en Reckitt Benckiser) als nieuwe CEO markeerde het startpunt van een nieuwe fase van het bedrijf. Inmiddels staat HG aan de vooravond van een nieuwe fase, waarin het op een proactieve en professionele manier verder wil groeien in binnen- en buitenland. De Category Development Manager maakt onderdeel uit van het nieuwe Trade Marketing Team dat die groei stevig gaat aanjagen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.