HelloFresh

HelloFresh

HelloFresh is een toonaangevende wereldwijde leverancier van maaltijdconcepten die vernieuwing brengt in de voedselvoorzieningsketen en de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf levert verse, lokaal geproduceerde ingrediënten en smakelijke recepten voor thuis bereide maaltijden rechtstreeks aan consumenten. In het derde kwartaal van 2021 bezorgde HelloFresh 227 miljoen maaltijden. Daarmee bereikten zij zeven miljoen actieve klanten over de hele wereld.

 

Het bedrijf, opgericht in 2011, is de afgelopen jaren enorm gegroeid. HelloFresh is geëvolueerd van ’s werelds grootste maaltijdkitbedrijf naar ’s werelds grootste groep in voedingsoplossingen. De kern van het succes is het uitgebreide, datagestuurde technologieplatform. Dat platform wordt gebruikt om de touchpoints van abonnees te benutten, supply chains te beheren en de klantervaring en de bedrijfseconomische aspecten te optimaliseren.

Meer dan 15 duizend ambitieuze professionals werken vanuit New York tot Berlijn, van Londen tot Sydney en van Tokio tot Milaan. De organisatie is divers en zeer internationaal, op alle niveaus van senioriteit, met Engels, Nederlands en Frans als voornaamste bedrijfstalen. Mensen zijn jong en gemotiveerd; ze werken hard zonder dat dit ten koste gaat van het plezier in het werk zelf.

 

Carrièreadvies – Internationaal doorgroeien

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.