Fourthline

Fourthline

Fintech scale-up Fourthline, voorheen bekend als SafeNed, is een Europese provider van Know-Your-Customer (KYC) oplossingen voor gedigitaliseerde neobanken, fintechs en corporate banken. Het bedrijf heeft kantoren in Amsterdam, Barcelona en New York en heeft meer dan 15 miljoen euro aan venture capital weten op te halen. Op dit moment is het bedrijf in gesprek met investeerders voor een volgende financieringsronde van 10-15 miljoen euro.

Het bedrijf heeft haar doelgroep duidelijk geïdentificeerd: het is de enige KYC-player in Europa die zich richt op gereguleerde bedrijven en die banken end-to-end onboarding aanbiedt. In Spanje, Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland heeft het team al een solide klantenbestand met sterk sales momentum opgebouwd.

Het Fourthline managementteam hecht veel waarde aan cultuur. Het team is jong, gretig en gedreven door het doel van een product dat zowel eigenzinnig als nuttig is. Bovendien staat het team aan de frontlinie van de KYC SaaS-solutions sector, is het flexibel en past het zich snel aan veranderingen aan. Er is veel vrijheid op elk niveau.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.