Coca-Cola Company vacatures

Coca-Cola Company vacatures

Coca-Cola Company

Wereldwijd is The Coca-Cola Company eigenaar van merken als Coca-Cola, Fanta, Sprite en Nestea. Het portfolio is in Nederland heel breed: voor ieder moment van de dag, elke leefstijl en alle levensfasen, met verschillende caloriegehaltes en in uiteenlopende verpakkingsgroottes. Wil je meer weten of werken bij The Coca-Cola Company in Nederland? Lees het interview met Deniz Er Wiedhaup of klik op een van de vacatures bij Coca-Cola hieronder.

Maatschappelijke positie

Coca-Cola speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. Daarom dragen zij ook een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Consumenten zijn bewuster met voeding bezig en willen duurzaam geproduceerde producten. Coca-Cola draagt deze verantwoordelijkheid met verve. Recent hebben ze bijvoorbeeld alle suiker uit Sprite (in Nederland) gehaald en zijn ook alle Coca-Cola-smaken (vanille, cherry, lemon, e.d.) zonder suiker verkrijgbaar. Ook op het gebied van duurzaamheid loopt Coca-Cola voorop.

Inclusiviteit

The Coca-Cola Company is een werkgever met gelijke kansen op werk en zet zich in voor diversiteit en inclusiviteit in het personeelsbestand. De werkgever heeft alle processen goed op orde om te garanderen dat alle gekwalificeerde sollicitanten en werknemers in aanmerking komen voor vacatures waar zij interesse in hebben, zonder rekening te houden met kenmerken zoals leeftijd, ras, huidskleur, religie of geloof, nationale oorsprong of afkomst, gender, geslacht (inclusief zwangerschap), seksuele geaardheid, fysieke of mentale handicap, veteranenstatus, genetische informatie, etniciteit en burgerschap.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.