Brand Masters

Brand Masters

Brand Masters helpt non-food retailers om food en home & personale care producten – onder andere koek, chocola, frisdrank en andere levensmiddelen – aan hun assortiment toe te voegen. Winkelketens waar de foodspecialist voor werkt, zijn onder andere Action, Zeeman en de grote bouwmarkten en tuincentra. Dankzij de expertise, het netwerk en de uitgebreide service van Brand Masters kunnen deze winkels hun productaanbod laagdrempelig uitbreiden.

Van inkoop tot distributie, Brand Masters beheert de hele keten en ontzorgt de retailers volledig. Het bedrijf biedt voor iedere winkel een passend assortiment van eigen ontwikkelde producten, private labels en gerenommeerde merken als Mars, Milka, Red Bull, Lipton, Lay’s, Pringles, Robijn, Finish en Dove. Vanuit haar strategische positie tussen fabrikant en verkoper ontwikkelt Brand Masters aantrekkelijke concepten en voert ze tot achter de komma uit. Zo levert het bedrijf extra omzet zonder gedoe of risico.

 

Sinds haar oprichting in 2012 heeft Brand Masters veel bereikt. De ruim 100 werknemers van het bedrijf (een participatie van Avedon Capital) bedienen inmiddels heel Europa en realiseren een totale omzet van, naar verwachting, ruim 150 miljoen euro. Om de volgende stap te zetten, zet Brand Masters in op een digitale transformatie. Het bedrijf werkt aan een geïntegreerd digitaal platform om onder andere klanten efficiënter te bedienen en (online) marketing te versterken. Een stap die met Brand Masters’ internationale schaal zo tientallen miljoenen kan opleveren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.