Brabantia Brabantia

Brabantia

Over Brabantia
Brabantia maakt mooie, duurzaam ontworpen productconcepten waar consumenten echt mee geholpen zijn. Wat in 1919 begon met de productie van melkbussen en -kannen, groeide in een eeuw tot een internationaal toonaangevend designmerk met wereldwijd meer dan duizend medewerkers. Vandaag de dag is Brabantia actief in meer dan negentig landen, allen aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in het Brabantse Valkenswaard.   

Duurzaamheid in het DNA
Als Brabantia zegt dat het de wereld mooier wil maken, doelen ze niet alleen op het leven in en om huis. De planeet mooi houden en nóg mooier maken, is een hele belangrijke drijfveer. ‘Designed for Living’ producten gaan niet alleen lang mee, producten van Brabantia bestaan voor maar liefst 98 procent uit recyclebaar materiaal. Het doel: 100 circular design. Over enkele maanden verhuist het bedrijf naar een nieuw, volledig energieneutraal pand in Valkenswaard. 

Volop in beweging en op overnamepad
De afgelopen jaren maakte Brabantia een enorme groei door, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Integendeel, het bedrijf is volop in beweging en op overnamepad. Eind vorig jaar werd het Spaanse merk Lékué overgenomen. Overnames blijven ook in de toekomst onderdeel van de internationale groeistrategie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.