Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit wil fitness toegankelijk maken voor iedereen in Europa. Het Nederlandse bedrijf heeft meer dan 620 high-tech sportscholen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje, en daar komen gemiddeld twee nieuwe clubs per week bij.

De innovatieve fitnesspartner

Fitness is steeds digitaler en Basic-Fit loopt daarin voorop. In Frankrijk staat het bedrijf daardoor zelfs bekend als ‘de Spotify onder de sportscholen’. Zo biedt Basic-Fit, naast topkwaliteit apparatuur en een flexibel lidmaatschap, virtuele coaching, trainingsadvies en –ondersteuning via de app en digitale groepslessen. Daarmee is Basic-Fit een innovatieve fitnesspartner voor in de sportschool en voor thuis.

De groei

Sinds 2010 is Basic-Fit razendsnel gegroeid. Niet alleen heeft de fitnessketen veel nieuwe vestigingen geopend, ook het aantal leden per vestiging groeit. Toch is dit nog maar de warming up. Het doel is pas bereikt als er op elke keukentafel in Europa een Basic-Fit ledenpas ligt. Daarom wil Basic-Fit de komende jaren ten minste 300 nieuwe vestigingen openen door heel Europa.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.