Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit

De oprichters van Basic-Fit willen fit zijn en een gezonde lifestyle beschikbaar maken voor iedereen. Ongeacht je budget. In Nederland, België en Luxemburg is Basic-Fit inmiddels marktleider en in Frankrijk en Spanje loopt het aantal sportclubs flink op. Basic-Fit heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien naar 500 sportclubs en een verdubbeling van het aantal leden van één naar twee miljoen. Private Equity bedrijf 3i investeert in Basic-Fit om de snelle nationale en internationale groei die de oprichters beogen te kunnen realiseren.

Iedereen fit

Onbeperkt sporten kan bij Basic-Fit al vanaf €17,99 per maand. Met de nieuwste apparatuur én schone douche- en kleedruimten. Daarvoor komen mensen wel uit bed, want de clubs schieten als paddestoelen uit de grond. Inmiddels zijn er 330 professionele sportclubs in vijf landen waar meer dan één miljoen mensen sporten. Het format heeft internationale allure verworven en is ontwikkeld tot volwaardig sportclub. Maar de prijzen blijven basic: fit zijn is haalbaar voor iedereen.

De complete beleving

Basic-Fit wil de sportbeleving van de leden optimaliseren door het bieden van extra’s zoals begeleiding bij het afvallen of personal training. Binnen deze strategie heeft Basic-Fit ook de ambitie om het beperkte assortiment aan eten en drinken uit te breiden met koffie en thee, gezonde dranken, superfoods en non-food. Want elke sporter herkent dit: ontzettende honger maar liever wel een gezonde snack. Na het trainen nog even bijkletsen en een kopje koffie voordat je weer op de fiets stapt. Net op het moment dat je wilt beginnen kom je erachter dat je een handdoek bent vergeten. Basic-Fit heeft de oplossing: in elke sportclub komt een ‘social corner’ waar dit soort producten verkrijgbaar zijn en waar sporters kunnen bijkomen van de training.

Vacatures bij Basic-Fit