Alpine Hearing Protection Alpine Hearing Protection

Alpine Hearing Protection

Het Nederlandse Alpine Hearing Protection, de marktleider in gehoorbescherming, heeft een eenvoudige ambitie: het beste en grootste merk in gehoorbescherming ter wereld bouwen. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt premium gehoorbeschermingsproducten zoals de Partyplug, Musicsafe, Sleepsoft en Motosafe, zowel universeel als high end op maat gemaakt. Alpine heeft klanten in vijftig landen, bestaande uit grote winkelketens (Ahold, Boots, Watson), concertzalen (Ziggo, Afas), sportevenementen (o.a. Formule 1, Moto GP) en bijna alle grote festivals. Daarmee is de scale-up nu al marktleider in Europa en binnenkort ook in de VS.

Alpine heeft voor iedere situatie de juiste gehoorbescherming en ontwikkelt alle producten zelf in samenwerking met haar partners. De producten lopen voorop in design en functionaliteit. Om dit te behouden is er jaarlijks een uitgebreid innovatie- en renovatieprogramma. Zo werkt Alpine voortdurend aan het vervullen van haar missie: zo veel mogelijk mensen beschermen en laten genieten van geluid.

De laatste jaren is Alpine – met de steun van PE-fonds Vendis Capital – hard gegroeid. Online is een belangrijk strategisch speerpunt om die groei verder te versnellen. Het product leent zich daar dankzij de combinatie van hoge waarde en laag volume uitstekend voor. Daarom heeft de scale-up een dedicated aanpak en organisatie voor marketplaces en de vijf actieve eigen webshops.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.