Albert Heijn vacatures

Albert Heijn vacatures

De missie van Albert Heijn

Albert Heijn is al meer dan 135 jaar een begrip in Nederland. De supermarkt zorgt iedere dag voor het eten, drinken en huishoudelijke artikelen van meer dan zes miljoen trouwe klanten. De supermarktketen sloot 2022 af met een marktaandeel van 37 procent, en dat aandeel blijft groeien. Vanuit zijn leidende positie kan Albert Heijn naar lieve lust innoveren. Dat doet het bedrijf dan ook volop. Met als doel: samen beter eten bereikbaar maken voor iedereen.

Het hoofdkantoor van Albert Heijn

Het hoofdkantoor van Albert Heijn staat in Zaandam. Hier werken ruim 1200 mensen, verdeeld over verschillende teams en afdelingen. Dat doen ze ook regelmatig vanuit huis, want bij Albert Heijn is remote werken de norm. Op het hoofdkantoor heerst een informele werksfeer, waarin openheid en ambitie de boventoon voeren. Met alle collega’s in de 1250 winkels, acht homeshopcenters en zes distributiecentra telt Albert Heijn in totaal 125.000 medewerkers. Al die medewerkers worden aangemoedigd overal en altijd zichzelf te zijn, nieuwsgierig te zijn en lef te tonen. Die ingrediënten vormen de basis voor een uitdagende en plezierige werkomgeving waar mensen graag werken. Vacatures bij Albert Heijn staan zelden lang open.

Duurzaamheid

In het motto van Albert Heijn staat dat het bedrijf ‘beter eten’ bereikbaar wil maken. ‘Beter eten’ is eten dat is gemaakt of verbouwd met respect voor mens, dier en natuur, zonder dat daarbij voedsel verspild wordt, en met zo weinig mogelijk plastic en onnodige CO2-uitstoot. Voor Albert Heijn is de duurzame weg de enige weg richting de toekomst. De aanvraag voor een B Corp-certificering loopt en zou een erkenning zijn voor de inspanningen van Albert Heijn om bij te dragen aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.