Ahold Delhaize vacatures Ahold Delhaize vacatures

Ahold Delhaize vacatures

Ahold Delhaize

Ahold Delhaize is een multinational, ontstaan door het samengaan van Ahold en het Belgische Delhaize in de zomer van 2016. Dick Boer, de voormalig topman van Ahold, is de bestuursvoorzitter van het supermarktconcern. Over de fusie zegt hij: “Het ergste dat kan gebeuren is dat de klant denkt: dit is een andere winkel. Dat zullen we niet laten gebeuren.” In de Benelux is het concern bekend van sterke en betrouwbare namen als Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Delhaize en bol.com. In de Verenigde Staten is het bedrijf groot met  Stop & Shop, Giant, Martin’s Food Markets and Peapod. In totaal bestaat het portfolio uit 22 merken, bedienen ze elke week 50 miljoen klanten en is Ahold Delhaize actief in 11 landen.

 

Bedrijfsstrategie Ahold Delhaize

Ontwikkelingen in de retailmarkt gaan razendsnel. Op het gebied van technologie en logistiek lijken de mogelijkheden eindeloos en de verwachtingen van de consument groeien daarin mee. Het netwerk van Ahold Delhaize met aan de ene kant meer traditionele retailers en aan de andere kant innovatieve vernieuwers in e-commerce zorgt ervoor dat het bedrijf daar gemakkelijk op in kan spelen. Het bedrijf richt zich op drie groeipijlers: het vergroten van de loyaliteit van klanten, het verbreden van het aanbod en geografische expansie.

Werken bij Ahold Delhaize

Al meer dan 125 jaar is Ahold een bekende naam bij de Nederlandse huishoudens, datzelfde geldt voor Delhaize in België. Ahold heeft een marktaandeel van meer dan 35% en een jaaromzet van €11,699 miljoen in Nederland. Deze resultaten staan niet op zichzelf, maar komen tot stand door de inzet van alle werknemers. Daarom investeert Ahold Delhaize flink in intensieve coaching voor werknemers en trainingen. Want, “de beste manier om dingen voor elkaar te krijgen is door in gesprek te gaan met de werknemers,” zegt Wouter Kolk (CEO Albert Heijn). Heb je interesse in werken bij Ahold Delhaize? Bekijk dan de vacatures hieronder of stuur je CV naar Top of Minds.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.