Action Vacatures

Action Vacatures

Action

Action is de grootste en snelst groeiende non-food discount retailer in Europa. In 2014 is Action uitgeroepen tot ‘Retailer van het jaar 2014-2015’. Met een omzet van twee miljard euro in 2015, heeft Action een year-on-year groei van 32 procent gerealiseerd. Er zijn nu al winkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk, maar Action heeft nog meer internationale ambities. Het geheim van het succes tot nu toe? Sinds de oprichting in 1993 is Action haar klanten blijven verrassen met nieuwe, diverse producten en een extreem competitieve prijs. De klant is koning.

Goed gekozen

De naam Action past goed bij waar de retailer voor staat. De gehele range van meer dan 6.000 SKUs wordt gemanaged door een team van Buyers. Zij voegen elke week 150 nieuwe producten toe aan het assortiment. Hoewel ze een sterk, permanent assortiment hebben, is 65% van dynamisch. Het wordt afgewisseld met onder andere seizoensgebonden producten. Zolang de voorraad strekt kunnen klanten de producten voor een extreem lage prijs kopen.

Carrière maken bij Action

Action heeft een growth track record van meer dan dertig procent. Dat komt door het openen van nieuwe winkels en het continu verbeteren van de performance van de bestaande winkels. In twintig jaar is Action uitgegroeid van een winkel van zestig vierkante meter in Enkhuizen tot een internationale keten met meer dan 750 winkels in zes landen, die elke dag bevoorraad worden vanuit drie (binnenkort vier) distributiecentra. Expansie zit in het DNA van de organisatie. Deze continue groei zorgt dat er veel vacatures bij Action zijn, niet alleen in de operatie maar ook op strategisch niveau.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.