ABN AMRO vacatures

ABN AMRO vacatures

Digitaal en ABN Amro

ABN Amro maakt ingrijpende veranderingen door. In elk opzicht is de grootbank de toekomst van bankieren aan het vormgeven, met impact op meer dan vijf miljoen Nederlandse klanten. Betalingen vormen het hart van e-commerce. De ABN AMRO website telt 15 miljoen bezoeken per maand, de app wordt vijftig miljoen keer per maand geopend. Daar speelt de bank op in met een mobile-firststrategie. Maar digitalisering gaat verder dan alleen betalingen.
Door de komst van nieuwe technologieën als blockchain en artificial intelligence moeten banken zich voorbereiden op een nieuwe functie in de maatschappij.

De klant en ABN Amro

Digitale ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Het belang van de klanten moet daarbij altijd centraal staan. Werknemers van ABN Amro denken mee over klantenservice, duurzame partnerships, groen en gebaseerd op co-creatie, proactieve regelgeving in samenwerking met de toezichthouders, innovatieve oplossingen voor klanten en de strijd tegen het witwassen van fout geld.

Werken en ABN Amro

De afdeling Digital & Innovation is verantwoordelijk voor de complete online dienstverlening van de ABN AMRO Retail-organisatie. Om de best mogelijke service te bieden, zijn er drie focusgebieden: e-Commerce, Digital Development & Interaction en Strategy & Innovation. Door te werken bij ABN AMRO helpen professionals de klant, bijvoorbeeld door de app gebruiksvriendelijker te maken. Door het aanbieden van relevante producten die aansluiten bij specifieke wensen en behoeften, op basis van data.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.