Yonego

Yonego

Yonego 

Joris Toonders (Founder en CEO van Yonego) lanceerde al op jonge leeftijd zijn eerste website. In 2003 richtte hij Yonego op dat inmiddels is uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau waar zo’n 90 professionals werken. Het hoofdkantoor staat in Breda, maar Yonego heeft ook kantoren in Madrid, Londen en Gent. Yonego is een bekende naam in de wereld van online marketing en heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept – waaronder de Deloitte Technology Fast50, Ernst & Young Entrepreneur of the Year, DMA Digital Awards en Google Premier Partners Award.

Online marketingbureau

Yonego is een datagedreven online marketingbureau. Yonego werkt voor veel verschillende soorten klanten, van Eindhoven Airport en Green Choice tot Sascha Schoenen. Ze denken op strategisch niveau mee met de klant en komen met een oplossing die ROI verhogend werkt. Successen worden op een kwantitatieve manier uitgedrukt, bijvoorbeeld: het mobiele verkeer voor Eindhoven Airport steeg met 40% en de conversieratio op mobiel nam met 60% toe. Mooie cijfers die direct vertaald kunnen worden naar meer omzet voor de klant.

Werkwijze

Op het hoofdkantoor van Yonego in Breda werken ambitieuze experts. Iedereen is gespecialiseerd in zijn/haar werkveld en specialisten werken nauw met elkaar samen voor het optimale resultaat voor de klant. Yonego is actief binnen het brede pallet van online marketing: van SEO tot SEA en van email tot social. In totaal werken er zo’n 90 professionals bij Yonego aan het ontwikkelen en uitvoeren van de juiste strategie voor zowel nationale als internationale klanten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.