Yesty

Yesty

Dat ondernemen bij de bedenker van Yesty in het bloed zit, valt niet te ontkennen. Na de opzet van succesvolle bedrijven als HotelSpecials en GiftForYou, zet Nick Stals met zijn jarenlange ervaring in de e-commerce en giftcardmarkt in op een nieuw paradepaard: Yesty. Een cadeaukaart 2.0, het is namelijk een giftcardplatform, bestaande uit een consumentenapp en een B2B-webtool. Hiermee koopt, geeft, bewaart en besteedt men op een makkelijke, leuke, en persoonlijke manier een digitale cadeaukaart.

De functie van het platform drieledig. Enerzijds is het een verkoopkanaal voor de kaartuitgever. Anderzijds is het een shop, een tool voor de gever om een cadeaukaart mee te kopen. Maak deze persoonlijk door een foto, video of tekst toe te voegen en verstuur deze via Whatsapp of email. Tenslotte is het een handig hulpmiddel voor de ontvanger. Die ontvangt een link naar de Yesty-app, downloadt deze en vindt de cadeaukaart in de speciale wallet. De ontvanger heeft de kaart altijd op zak, er worden notificaties gestuurd én er is een ruilfunctie, zodat de ontvanger altijd een kaart naar eigen keuze heeft.

Yesty staat voor geven voor elkaar, care to give. De naam is afgeleid van het Engelse gesture en yes, want aan een positieve mindset heeft het merk geen gebrek. Naast B2C focust Yesty zich momenteel op de B2B-kant van het verhaal. Of het nu gaat om een corporate, MKB-bedrijf of (semi-)overheidsinstelling, iedere organisatie kan een zakelijk account aanmaken voor de aanschaf van giftcards. De kaart wordt extra persoonlijk door de optie om een eigen huisstijl in te voegen. Bovendien is het duurzaam, het digitale component zorgt voor minder onnodig plasticverbruik.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.