Xebia

Xebia

Xebia is een vooraanstaande internationale IT-consultant. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf telt ruim 1.300 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Utrecht, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, India, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Het bureau is gespecialiseerd in onderwerpen zoals agile, data, AI, cloud, DevOps, security en softwareontwikkeling.

Xebia helpt grote nationale en internationale organisaties innovatie te omarmen, de nieuwste technologische oplossingen toe te passen en digital-first businessmodellen te implementeren. Daarbij richt het bedrijf zich op back-end, front-end, integratie en agile. Xebia werkt onder andere voor bedrijven als Emirates, Eneco, bol.com, Ziggo, ING, Unilever, Schiphol en Tesla.

Bij Xebia staan expertise en ondernemerschap centraal. Het bedrijf heeft een bijzondere structuur: de verschillende expertisegebieden zijn opgezet als zelfstandige deelnemingen die samen een organisch geheel vormen. Wat hen bindt is een gemeenschappelijke missie (autoriteit) en vier krachtige kernwaarden: people first, sharing knowledge, quality without compromise en customer intimacy.

Binnen ieder expertisegebied zet Xebia in op digitaal leiderschap: de consultants van Xebia hebben autoriteit in hun vakgebied en lopen inhoudelijk voorop. De unieke structuur en sterke nadruk op expertise maken het bedrijf een dynamische omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en innovatieve ideeën.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.