Wolfpack

Wolfpack

De naam Wolfpack verwijst naar de wolvenroedel. Van nature leven wolven in een sociaal mechanisme dat in het teken staat van eenheid. Daarbinnen zijn de taken verdeeld en heeft ieder een eigen rol om het geheel perfect te beschermen. Precies deze tactiek hanteert het softwarebedrijf Wolfpack. De startup biedt hun klanten een pack aan, een ‘roedel’ met o.a. Projectmanagers, Designers en IT-developers. Zo’n cross-functioneel-team bezit alle benodigde expertise voor een succesvolle uitvoering van uitdagende IT-opdrachten.

Even terug naar 2015. Het is het jaar dat TU/e-student Edwin Hermkens door dezelfde universiteit werd benaderd voor een opdracht: software voor de opleiding ontwikkelen. Hij nam deze klus samen met een vriend aan en bouwde er gelijk een bedrijf omheen. Een slimme zet, want de opdrachten stroomden binnen. Door het aannemen van medestudenten bleef de kennis over de nieuwste technologieën hoog en groeide Wolfpack uit tot een goedlopende startup.

In drie jaar tijd heeft Wolfpack zich flink ontwikkeld op het gebied van complexe platformontwikkeling, artificiële intelligentie en mobiele app-ontwikkeling. Het bedrijf creëert op-maat-gemaakte software en IT-oplossingen die de klant helpen om zijn/ haar bedrijf verder te ontwikkelen en te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de creatie van een debiteurensysteem waarin AI het betaalgedrag helpt voorspellen. Dankzij de brede en in-house kennis op het gebied van zowel technologie als business, vormen de packs zeer waardevolle producten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.