Wiebe Smit

Consultant
  • 2017    Top of Minds Executive Search
  • 2012    Consultant, CTM Solution

Mijn werk als consultant bij Top of Minds brengt sterk naar voren waarom ik ooit koos voor een studie in Hospitality Management. Ik doe iets met een van mijn sterkste eigenschappen: dienstbaarheid. Met een commercieel oog, luisterend oor en gericht op resultaat. Ik analyseer, denk mee en kom met oplossingen. Op basis van persoonlijk en deskundig, maar bovenal eerlijk advies.

De relaties die ik opbouw met onze klanten en kandidaten vergelijk ik wel eens met vriendschappen. Daarbij sta je niet alleen te juichen aan de zijlijn, maar durf je ook op een constructieve manier feedback te geven. Bij Top of Minds gaan we niet voor de quick wins, maar bouwen we duurzame relaties op. In de wetenschap dat die uiteindelijk voor beide partijen meer energie, synergie en werkgeluk opleveren.

Ik richt me met name op kandidaten met een commercieel profiel, vaak actief binnen de FMCG. Een snel veranderende wereld waarin bestaande spelers moeten innoveren en start- en scale ups het traditionele retaillandschap een nieuw gezicht geven. E-commerce speelt een cruciale rol. Een interessante en kansrijke markt, waarin carrières verrassende wendingen kunnen nemen. Op die cruciale momenten adviseer ik talenten graag over interessante vacatures en professionele kansen.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.