Ecotone/Wessanen Benelux vacatures

Ecotone/Wessanen Benelux vacatures

Werken bij Ecotone en Wessanen Benelux

Wessanen Benelux heet vanaf november 2020 Ecotone en is bekend van merken Clipper Tea en Zonnatura. Wessanen kent een geschiedenis die teruggaat tot 1765 en is de producent van tal van biologische producten, met name in Europa.
Ecotone wil in 2030 95 procent plantaardige producten en tachtig tot negentig procent biologisch verkopen, als concreet antwoord op de intensieve landbouw en veeteelt die de biodiversiteit bedreigt.

Duurzaamheid en Ecotone/Wessanen Benelux

Partnerships vormen de kern van Wessanen’s duurzaamheidsstrategie en -visie. Zo is de werkgever een gecertificeerde B-Corp en werkt men samen met Fairtrade Foundation, onder andere voor het theemerk Clipper. Wessanen Benelux is daarnaast partner van non-profit organisatie JINC, die kinderen helpt met een eerlijke start op de arbeidsmarkt. Samen met Koffie en Thee Nederland bundelt de werkgever kennis en ervaring ten bate van de koffie- en theesector. Wessanen zet zich met Bionext en BioNederland in voor de ondersteuning van de groei van organische landbouw en foodhandel.

Werken bij Ecotone/Wessanen Benelux

Werknemers van Ecotone/Wessanen Benelux zijn onderdeel van een creatief en gedreven team, dat laat zien dat er altijd een betere, duurzame manier is van zakendoen. Wessanen ziet zich als een missiegedreven werkgever, die werknemers de mogelijkheid geeft om de foodsector wezenlijk te veranderen. Als onderdeel van Ecotone biedt de werkgever kansen om te groeien in een internationale werkomgeving met sterke merken. Dat maakt vacatures bij Ecotone/Wessanen Benelux interessant voor veel sollicitanten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.