Werken-bij-site

Hét visitekaartje van werkgevers

Kandidaten die een vacature van je zien, gaan eerst op zoek naar meer informatie over jouw bedrijf. De informatie die ze vinden, bepaalt of ze wel of niet solliciteren. Kortom, een employer brand heb je, of je er nu bewust mee bezig bent of niet. Dus als je vacatures verwacht – op korte of lange termijn – dan kun je maar beter de regie over dat employer brand nemen.

Neem de regie over je employer brand

Kandidaten zullen altijd breder oriënteren dan de vacaturetekst. Ze spelen namelijk met vragen als wat is de missie van de organisatie? Welke ontwikkelingen spelen er? Werken er mensen waar ik me in kan herkennen? Wat maakt deze club interessanter om voor te werken dan bedrijf XYZ?

Als werkgever kan je hier proactief op inspelen door het verhaal van jouw organisatie duidelijk en overtuigend te vertellen. Een werken-bij-site is hiervoor een ideaal platform. De werken-bij-omgeving kan onderdeel zijn van je bedrijfswebsite, een aparte website zijn, of zijn opgezet op carrièreplatform LinkedIn. Wat ook de route is die het best bij jouw organisatie en wervingsbehoefte past, het belangrijkst is dat je met de juiste boodschap, de juiste kandidaten weet te enthousiasmeren voor de organisatie.

Daarvoor kun je bij Top of Minds Employer Branding terecht.

 

Jouw werken-bij-site

Onze overtuiging? Een werken-bij-site is géén reclamepraat. De inhoud moet goed zijn, de vorm aantrekkelijk. En zo gaan we te werk. Dat noemen we storytelling. En het is storytelling waar we als bureau groot mee zijn geworden.

Wij bekijken jouw business door de ogen van de kandidaat. Door onze kennis van de arbeidsmarkt te koppelen aan jullie identiteit, ontstaat de beste invalshoek voor de werken-bij-omgeving.

 • Wireframe en design

  Hoe moet de werken-bij-site er uit komen te zien?

  Top of Minds ontwikkelt de 'inhoudsopgave' van de site en schetst welke content er nodig is voor het juiste verhaal. Dit wordt afgestemd op de wervingsvraag en de doelgroepen die belangrijk zijn voor jouw organisatie.

 • Copywriting

  Met welke boodschap krijg je talent geïnteresseerd?

  Top of Minds schrijft wervende teksten. Teksten die overtuigen, zonder dat het reclamepraat wordt. Want daar prikken kandidaten zo doorheen.

 • Fotografie en video

  Hoe ziet het bedrijf er van binnen uit?

  Een (bewegend) beeld zegt meer dan 1000 woorden. Professioneel geschoten beelden of video's van collega's, de werkvloer of een event maken de werken-bij-site krachtig. Top of Minds verzorgt fotografie en begeleidt de productie van video's van A tot Z.

 • Implementatie

  Wat ons betreft zijn content en development twee verschillende expertises. Onze expertise is content. Wij werken graag samen met uw of onze web- of ATSpartner om onze content om te zetten naar een werkende website.

Portfolio

De werken-bij-site is live

What's next?

De werken-bij-site is het visitekaartje van jou als werkgever. Maar een sterk employer brand is doorgevoerd in elke stap van de candidate journey. Consistentie van de boodschap is key en Recruitment speelt een belangrijke rol in het bewaken van die consistentie.

Arbeidsmarktcommunicatie

Hoe meer bezoekers op de werken-bij-site, hoe meer sollicitanten. Een bezoekersstroom breng je op gang door bijvoorbeeld via social media campagnes uit te zetten, of via Google Adwords de aandacht op je te vestigen.

Lees meer

Employer Value Proposition

Nadenken over een consistente de boodschap in de hele Candidate Journey is belangrijk. Want je wil nieuw talent niet alleen aantrekken, maar óók binden. Met een heldere Employer Value Proposition borg je die consistente boodschap.

Lees meer

Waarom Top of Minds Employer Branding?

Top of Minds brengt al tien jaar werkgevers onder de aandacht van kandidaten. Dat brengt veel arbeidsmarktexpertise met zich mee. We zijn een one-stop-shop waardoor we organisaties kunnen helpen met alle aspecten van het employer brand. Daardoor zijn we een strategisch en praktisch verlengstuk van de eigen recruitment afdeling. Bovendien kunnen we de consistentie van het employer brand bewaken.

Ons team bestaat uit Employer Brand Consultants, Positionerings Experts, Online Communicatie Specialisten en Designers.

 

Interesse? Neem contact op

Gijs Millaard

Consultant bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op