VoucherCompany

VoucherCompany

OVER VOUCHERCOMPANY

VoucherCompany werd in 2012 opgericht door Tino Oostdam en Wilfred Neuteboom. Sinds de lancering van Vouchervandaag.nl – in mei 2012 – is het bedrijf in razend tempo gegroeid. De afgelopen jaren werd de site maar liefst drie keer genomineerd voor Website van het Jaar (in 2018 wonnen ze de prijs). Er werd een assortiment met vele honderden uiteenlopende producten opgebouwd en ruim 1,1 miljoen bestellingen verwerkt. VoucherCompany investeerde niet alleen flink in de groei van producten, maar ook volop in de marketing en interne organisatie.

KLANTTEVREDENHEID

Elke dag ontvangt een groot aantal consumenten een mail met een breed assortiment aan producten die via de site of app van Vouchervandaag.nl gekocht kunnen worden. Vouchervandaag.nl biedt verschillende producten aan, onderverdeeld in categorieën Kleding & Schoenen, Huis & Tuin, Media & Gadgets, Mode accessoires & Vrije Tijd en Persoonlijke verzorging. De artikelen worden op het eigen platform verkocht, maar ook via marktplaatsen zoals Bol.com en Blokker of door directe verkoop aan bedrijven. Naar ruime tevredenheid: consumenten scoren Vouchervandaag.nl gemiddeld met een 8,5.

SLEUTEL TOT SUCCES

Een drijvende kracht achter de succesformule is dat het bedrijf alle producten zelf inkoopt. Geen samenwerkingen met leveranciers, maar alles zelf (uiterst efficiënt) inkopen bij de fabrikant: dát is waarmee VoucherCompany zich onderscheidt van andere webwinkels. Het resultaat: zeer scherpe prijzen en onderscheidende producten. Daarnaast zorgt deze unieke in-house aanpak voor een bijzondere dynamiek in de organisatie. Een collectieve drive om alle klanten het beste te leveren, is wat de 25 gedreven, enthousiaste medewerkers verbindt. Is het drukker dan normaal? Dan springt iedereen bij en rent nóg een stap harder om ervoor te zorgen dat elke klant op tijd de bestelling ontvangt. Lunchen gebeurt samen, net als regelmatige uitjes met het hele bedrijf.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.