VolkerWessels Telecom VolkerWessels Telecom

VolkerWessels Telecom

VolkerWessels Telecom
VolkerWessels Telecom ontwerpt, bouwt en onderhoudt de bovengrondse en ondergrondse telecominfrastructuur waarmee toepassingen verbonden zijn die onze samenleving nodig heeft. De missie is om leven en werken zo comfortabel mogelijk te maken. Hoe? Door total connectivity. Voor iedereen, altijd en overal, tot op de laatste vierkante centimeter. Van woningen en kantoren tot tunnels, stadions en de openbare ruimte.

Organisatie
VolkerWessels Telecom maakt onderdeel uit van VolkerWessels, een toonaangevende, internationale bouwonderneming gericht op wonen, werken en mobiliteit. Het concern speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. VolkerWessels werkt volgens het principe ‘think globally, act locally’ en is met meer dan 130 lokale werkmaatschappijen actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland.

Cultuur
De cultuur van VolkerWessels Telecom combineert het realisme van een bouwer met de creativiteit van een innovator. De techniek staat aan de basis van de werkzaamheden van VolkerWessels Telecom, maar ze kijken voorbij de technische uitdagingen, zoals exploderend dataverbruik of het mobiele bereik in goed geïsoleerde gebouwen. De focus ligt namelijk altijd bij de eindgebruiker.

Transformatieprogramma
VolkerWessels Telecom bestaat uit vier grote business units (Infratechniek, Service & Beheer, Netwerk Solutions en FttX) grote business units (gezamenlijk ongeveer 1350 medewerkers) , drie innovatieve portfolio bedrijven (Recognize, Hyrde en MapXact, gezamenlijk 130 medewerkers) en een snelgroeiende Duitse vestiging (circa 50 medewerkers). Ondersteund door centraal in Amersfoort gesitueerde stafdiensten.

Om als bedrijf wendbaar te blijven en voorop te blijven lopen in de dynamische connectiviteitmarkt is het programma One Way of Working (WOW’21) opgezet, gericht op simplificering, standaardisatie en digitalisering van de processen en werkwijzen van VolkerWessels Telecom. Een van de prioriteiten is het verder samenbrengen van Operatie en Finance en later ook het faciliteren van een ERP-transformatie. Hierbij zijn alle business units en stafafdelingen nauw betrokken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.