VetFamily VetFamily

VetFamily

VetFamily is in 2000 opgericht in Denemarken. Het doel van de oprichters was duidelijk: dierenartsen ontzorgen zodat zij hun tijd en aandacht volledig aan de zorg voor dieren kunnen besteden. Door een platform te creëren voor onder meer gezamenlijke activiteiten op het gebied van inkoop, kennisdeling, onderwijs en marketing, maakt VetFamily die missie al jarenlang waar.

Tot 2018 was VetFamily onderdeel van AniCura. Toen deze werd overgenomen door het Amerikaanse Mars Petcare, ging VetFamily op eigen benen verder. Met succes: VetFamily is inmiddels actief in negen landen – waaronder Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Spanje – en bezig aan een globale expansie. In binnen- en buitenland geldt VetFamily als meest toonaangevende collectief van onafhankelijke dierenartspraktijken.

In Nederland is VetFamily de grootste speler voor onafhankelijke dierenartsenpraktijken. Een positie die het bedrijf dankt aan haar brede scala aan dienstverlening die erop gericht is dierenklinieken te professionaliseren en toekomstproof te maken. Zo worden leden van VetFamily niet alleen volledig ontzorgd, maar helpt de organisatie ze ook met het ontwikkelen van marketingactiviteiten, inkoopbesparingen te realiseren en adviseert VetFamily dierenklinieken rondom allerlei andere strategisch en operationele vraagstukken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.