Versuni Versuni

Versuni

Na in 2021 een zelfstandig bedrijf te zijn geworden, kondigde Philips Domestic Appliances in februari 2023 zijn nieuwe merknaam Versuni aan. Versuni biedt een nieuwe kijk op het woord ‘universum’ met een focus op hoe ons leven thuis ons verenigt, ongeacht waar we wonen. Het bedrijf streeft ernaar het leven van consumenten zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken door producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat onze huizen echt als thuis voelen.

Versuni blijft een licentiehouder van Royal Philips en blijft verschillende bekende merknamen op de markt gebruiken, zoals de Airfryer, Espressoapparaat met LatteGo, PerfectCare Stoomgenerator, Luchtreiniger of AquaTrio Snoerloze Stofzuiger.
Als een recent opgericht onafhankelijk bedrijf, met een gloednieuwe naam en visuele identiteit, maakt Versuni momenteel echter een cruciale schaalvergrotingsfase door om zichzelf te positioneren als een belangrijke speler op de wereldwijde markt voor huishoudelijke apparatuur.

Het bedrijf is zeer ondernemend en moedigt werknemers aan om altijd nieuwsgierig te blijven en nieuwe ideeën te verkennen. De producten maken gebruik van de meest innovatieve technologie op de markt en worden wereldwijd erkend voor hun uitmuntendheid binnen de industrie. Met het oog op de toekomst wil Versuni producten ontwikkelen die gemaakt zijn van duurzamere materialen, die gemakkelijker te repareren, op te knappen, opnieuw te gebruiken of te recyclen zijn en die helpen om afval te verminderen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.