Verasol Verasol

Verasol

Hoogwaardige terrasoverkappingen, veranda’s, glazen schuifwanden en tuinkamers: Verasol creëert extra leefruimte in de tuin, in of rondom het huis waardoor mensen meer en comfortabel van de ruimte kunnen genieten. Hoogkwalitatief, betaalbaar, verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen en met veel extra opties.

In deze relatief jonge industrie is Verasol al twee decennia een toonaangevende speler. Met dank aan een uitgesproken ondernemende en innovatieve mindset, sterke geografische dekking, hoogkwalitatieve producten op maat en investeringen in medewerkers en talent, wist Verasol in Nederland en Duitsland flink te groeien. Het hoofdkantoor en de productielocatie staan in het Duitse Wachtendonk (net over de grens bij Venlo), het kantoor waar onder andere het marketing- en digital team huist, bevindt zich in Best.

Home & Garden Solutions
Verasol is onderdeel van de Home & Garden Solutions (H&GS)-holding, waar ook dochterbedrijven Gardendreams, Montage Master en Sunmaster onder vallen. De laatste jaren groeide H&GS hard, met Verasol als grootste merk. Het instappen van AAC Capital in 2017 stond aan de basis van deze ontwikkeling. Het personeelsbestand van de groep breidde de afgelopen jaren uit naar 450 medewerkers, waarvan 225 fte werkzaam zijn voor Verasol. Interessant detail: zo’n tweederde van deze medewerkers werken pas sinds 2019 voor Verasol, veelal in nieuwe rollen. Dit zorgt voor een cultuur van constante verandering, vernieuwing en verbetering. Momenteel heeft Verasol naast een uitgebreid netwerk van specialistische dealers, elf eigen winkels, waarvan drie in Nederland en acht in Duitsland. Binnenkort openen twee nieuwe Duitse winkels hun deuren.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.