Van Oers United

Van Oers United

De missie van Van Oers United is een bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen door de populariteit en het gebruik van groenten te stimuleren. Dat doen zij met een divers aanbod van verse groenten van hoge kwaliteit. Peulvruchten, spruiten, radijs, (bos)ui en mais zijn de core-producten, aangevuld met onder meer bloemkool, broccoli, courgette, paprika, pepertjes en prei.

De toegevoegde waarde van Van Oers United ligt erin dat ze dit het hele jaar rond doen. Dat is mogelijk door de combinatie van eigen teeltbedrijven (in Nederland en West-Afrika) en succesvolle samenwerkingsverbanden met teeltpartners (Oost-Afrika, Guatemala en Peru) alsook door middel van een succesvol netwerk van handelspartners. In de twee Nederlandse vestigingen werken zo’n 320 mensen die worden ondersteund door een flexibele schil van ongeveer dezelfde omvang. In haar operating companies in Afrika werken in de top van het seizoen zo’n 8.000 mensen mee om de verse producten te telen, plukken en verwerken voor de Nederlandse en West-Europese markt.

 

Het bedrijf van Hollandse bodem produceert niet alleen internationaal maar distribueert en verkoopt ook in heel Europa, waar enorme groeikansen liggen. Van Oers United werd in 2015 als familiebedrijf overgenomen door de groentedivisie van de gerenommeerde Franse Cooperatie Agrial, waarmee het in één klap onderdeel werd van dé Europese marktleider in verse groenten, met de merken Florette voor kant-en-klare groenten, Priméale in onbewerkte groenten en Créaline in soepen, sauzen en purees. Agrial als groep heeft een omzet van ruim €6 miljard en heeft een ambitieuze groeistrategie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.