Vaillant Group Vaillant Group

Vaillant Group

Bij Vaillant denken ze al ruim 145 jaar aan één ding: de toekomst. In het van oorsprong Duitse familiebedrijf draait alles om verwarming, hernieuwbare energiebronnen en warm water. Inmiddels telt Europa’s bekendste verwarmingsmerk meer dan 16.000 collega’s, en heeft het bedrijf tien verschillende productie- en ontwikkelingslocaties in Europa en China. Vaillant verkoopt ketels, boilers, geisers en warmtepompen in zestig landen. Innovatie is bij het bedrijf geen doel, maar de standaard. Zorgen voor een beter klimaat, dat is het doel.

De warmtepompen spelen een cruciale rol in het realiseren van dat doel. Door gebruik te maken van hernieuwbare energie – uit de grond, het grondwater of de lucht – beschermen warmtepompen het milieu en besparen ze geld. Kortom: een volledig duurzaam, toekomstproof verwarmingssysteem.

Werken bij Vaillant betekent werken aan een betere toekomst. Die drive kenmerkt de medewerkers van het bedrijf. Op het Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam zetten bijna honderd mensen zich elke dag in om die missie te realiseren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.