Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Web Analyst

Web Analyst

  • E-commerce
  • Consumer
  • Amstelveen
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 640 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

NADUVI is een nieuwe online Home & Living marketplace. De scale-up is nu al de grootste interieur-outlet van Nederland en heeft haar vizier gericht op Europa. De Web Analyst ondersteunt collega’s (waaronder het managementteam) met slimme, datagedreven inzichten en zorgt zo dat het bedrijf haar torenhoge ambities waar gaat maken.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online marketplace gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieur-outlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: Web Analyst

De Web Analyst werkt diepgaande analyses uit (met name in Google Analytics) om antwoord te geven op belangrijke vragen vanuit de business en om zelf proactief met nieuwe inzichten en verbeterideeën te komen. Zij/hij weet in die analyses razendsnel tot de kern van het probleem door te dringen en de inzichten glashelder te presenteren. Typische vragen waar de Web Analyst zich op richt, gaan bijvoorbeeld over het klikgedrag van bezoekers die binnenkomen via Google Shopping of over de mogelijke oorzaken van een omzetdip in een specifieke markt of productcategorie.

“Ik daag de Web Analyst graag uit om verder te kijken dan de oorspronkelijke vraag. Om de situatie dieper te analyseren, verbanden te leggen, het échte probleem te vinden en met concrete inzichten terug te komen.” – Pauline Scheelbeek, Head of Marketing

Samenwerking is een belangrijk onderdeel van de rol. De Web Analyst werkt bijvoorbeeld veel samen met de CRO Specialist en de Product Owner. Ook zoekt zij/hij de samenwerking op met data-analisten die vanuit andere invalshoeken en met andere databronnen werken, om zo tot diepere en rijkere inzichten te komen. Daarnaast schakelt de Web Analyst regelmatig met de business om voor hen dashboards te ontwikkelen.

Naast webanalyses richt de Web Analyst zich ook op conversieverbetering. Zij/hij denkt onder andere mee over het optimaliseren van de log-in flow en geeft input op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Zo krijgt de Web Analyst de kans on the job meer te leren over CRO.

Web Analyst bij NADUVI is een uitstekende functie voor een communicatief vaardige dataliefhebber die zich in een snelgroeiende scale-up verder wil ontwikkelen. Het bedrijf groeit hard, wat ruimte biedt om actief nieuwe onderwerpen op te pakken en zorgt voor kansen op interessante vervolgstappen.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annabelle Kesseler via annabelle.kesseler@topofminds.com
om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

Contact

Web Analyst Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.