Technology Consultant

Technology Consultant

 • IT
 • Consulting
 • Utrecht
 • Gepubliceerd op: 12 november 2019
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 443 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • Vanaf 3 jaar werkervaring binnen IT-strategie en -transformatie
 • Ervaring met Agile en DevOps, inclusief de leidende frameworks en benodigde technologie
 • Kennis over Low Code-platforms en hoe deze bij klanten in te zetten
 • Communicatief sterk en bouwt eenvoudig duurzame, nieuwe relaties
 • Ondernemend met een flinke dosis humor
 • Topsportmentaliteit, goed kan altijd beter

Impactvolle bedrijfsbrede transformaties creëren met consultancy en technologie, dát is de winnende combinatie van IG&H. In twee jaar tijd is het adviesbureau van 130 naar ruim 270 man personeel gegroeid én uitgeroepen tot Best Workplace 2019. Na de recente overname van twee OutSystems-teams is het nu tijd voor een doortastende Technology Consultant. Eentje die IG&H’s toonaangevende klanten graag leert hoe ze blijvend kunnen innoveren.

Over IG&H

Het tijdperk waarin de IT-afdeling driehoog-achter in het bedrijf werkte, is al lang verleden tijd. Relevant blijven in een branche betekent dat bedrijven soepel moeten inspelen op de steeds vernieuwende digitale technologieën. Opgericht in 1988 vanuit een Rotterdamse studentenkamer, helpt het van oorsprong strategische adviesbureau bedrijven te innoveren door consultancy met technologie te combineren.

Van verzekeringsmaatschappijen of pensioenfondsen digitaal transformeren tot de implementatie van value-based-healthcare. Door de inzet van nieuwe technologieën biedt IG&H duurzame totaaloplossingen aan bedrijven, zodat deze binnen de huidige dynamische wereld succesvol blijven. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande inhoudelijke marktkennis is het bedrijf sectorspecialist op drie pijlers: financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg.

“Onze relaties in retail, health en finance willen sneller digitaliseren. Mobiele applicaties maar ook de vernieuwing van de core systems staan hierbij centraal. Middels ‘High Productivity Platforms’, zoals OutSystems, kunnen wij hen veel sneller en tegen lagere kosten innovatieve businessoplossingen bieden” – Jan van Hasenbroek, founder en managing partner IG&H.

Naast strategieconsultancy heeft de organisatie zich in de afgelopen jaren verbreed met teams rondom organisatietransformatie, data-analytics én technologie. Voor laatstgenoemde domein heeft IG&H o.a. de specialist in high productivity platforms, Isengard Solutions, overgenomen. Om bedrijven te helpen met de bouw van digitale platforms en ecosystemen, heeft IG&H een team met zo’n 55 technologie-, IT-businessconsultants en tech-experts. Nieuwe opdrachten blijven binnenstromen en daarom is er een plek vrij voor een ambitieuze Technology Consultant.

Vacature: Technology Consultant

Inhoudelijk IT-projectmanagement en software-developmenttools kennen voor deze specialist binnen de technologieconsultancy geen geheimen. Tijdens korte, intensieve IT-strategische opdrachten weet dit technische brein precies welke nieuwe technologieën, zoals Cloud, Low-Code en IT Automation, te implementeren en ook hoe. Dit alles gesteund op IG&H’s Make Strategy Work-methode waarin inhoud, proces en mens centraal staan.

Tijdens de langere IT-transformatieprojecten begeleidt de Technology Consultant organisaties met gemak naar nieuwe operationele modellen, zoals Agile, SAFe en DevOps. Van systeemvervangingen met Low-Code-platforms als OutSystems, Mendix of Betty Blocks tot de ontwikkeling van de juiste user experiences en customer journeys, wendbare systeemlandschappen uitdenken én opzetten kan deze IT-professional als de beste.

De Technology Consultant werkt graag aan impactvolle projecten bij gevestigde bedrijven in de financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg. Deze digitale transformaties vertalen zich in een projectmatige benadering, waar geen detacheringsmodel met uurtjes schrijven aan te pas komt. Voordoen, meedoen en zelf doen, dát is hoe IG&H het proces samenvat. Het verandervermogen vergroten en effectiever zijn, is waar het deze technisch adviseur om gaat.

IG&H brengt IT en business samen. Om dit proces vloeiend te laten verlopen, werkt de Technology Consultant multidisciplinair samen. Denk hierbij aan strategieconsultants, sector-, transformatie- en platformspecialisten, maar ook data-experts en Business Engineers uit de verschillende sector- en competentieteams van IG&H. Deze ambitieuze consultant is daarom niet alleen een kei in het ontwikkelen van technische oplossingen, maar is ook op communicatief vlak sterk onderlegd.

“We hebben een hele open cultuur met mensen die veel ambitie hebben. Voor ellebogenwerk is hier geen plaats. Iedereen is heel gedreven, maar wel op een vriendelijke manier. De ideale kandidaat vindt het leuk om samen impact te maken en is niet bang om semi-onbewandelde paden te betreden.” – Ron Evers, Director Technology IG&H

Eenvoudig feeling houden met de klant in kwestie en solide langetermijnrelaties opbouwen, is voor deze persoon geen hogere wiskunde. Buiten verantwoordelijkheid nemen en een leergierige houding, heeft dit technische talent een grote teamgeest. Deze houding komt goed van pas binnen de informele werksfeer die zich focust op ‘samen groeien’. Versbereide lunches, teamactiviteiten en legendarische feesten, ook hiervoor is de tech-consultant bij de gecertificeerde Great Place to Work aan het juiste adres.

IG&H is gevestigd in het Utrechtse Businesspark Papendorp bij knooppunt Oudenrijn. Onder de tak van strategieconsultancy werken de afdelingen organisatietransformatie, data-analytics en technologie organisatiebreed. De Technology Consultant komt in het team terecht van Ron Evers, Director Technology.

IG&H werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Technology Consultant

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.