Technical Product Owner

Technical Product Owner

  • IT
  • Leisure
  • Amsterdam
  • Vanaf 2 jaar werkervaring
  • 1915 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Pathé werkgeverspagina voor andere vacatures

Een avondje naar de bioscoop? Grote kans dat dit een Pathé-theater is. Pathé is met dertig filmtheaters en een gemiddeld bezoekersaantal van vijftien miljoen al jaren de Nederlandse marktleider. De Technical Product Owner krijgt de unieke kans om te zorgen dat iedereen optimaal gebruik kan maken van het bijbehorende online platform. En gaat hiervoor geen enkele innovatie uit de weg.

Over Pathé

‘De wonderlijke wereld van films delen met zoveel mogelijk mensen’ was de ambitie van de Franse gebroeders Pathé in 1896. Eind negentiende eeuw was de ontwikkeling van de cinematografie in volle gang en de vier broers pionierden er flink op los. En dit deden ze niet onverdienstelijk. Door hun inzet mag Pathé zich tegenwoordig namelijk naast Nederlands marktleider, ook wereldwijd  producent van filmapparatuur én films noemen.

Bijna 125 jaar na de oprichting is Pathé nog steeds een familiebedrijf dat, volledig in de geest van de oorspronkelijke Pathé frères, voortdurend innoveert en naar de lange termijn kijkt. Pathé stond bijvoorbeeld niet alleen aan de wieg van film met geluid en daarna kleur, ook de introducties van IMAX, 4DX en Dolby Cinema staan op zijn naam. Op deze manier streeft Pathé ernaar dat iedereen altijd de allerbeste bioscoopervaring beleeft.

Pathé’s structurele vernieuwingsdrang gaat geen enkele crisis uit de weg. Dit geldt niet alleen offline, maar ook online. Naast continue aanpassingen aan de apps en interfaces, zit het bedrijf momenteel midden in een ERP-migratie en liggen er meerdere impactvolle IT-projecten in het verschiet. Om ook de online bezoekers een geweldige beleving te bieden, werkt het Nederlandse IT-team met 12 fte om dit te bereiken. In dit team is nu ruimte voor een Technical Product Owner die zich volledig richt op de complete online omgeving van de bioscoopexploitant.

Vacature: Technical Product Owner

De Technical Product Owner heeft een zichtbare impact op Pathé. Zij/hij creëert namelijk klantgerichte technische oplossingen waardoor iedere gebruiker de Pathé-platformen en applicaties zo optimaal mogelijk kan gebruiken. De Technical Product Owner houdt zich daarom bezig met zowel het functionele als het technische applicatiebeheer van onder andere de website, apps en andere online kernapplicaties.

Om alleen het allerbeste resultaat te bereiken, werkt de Technical Product Owner nauw samen met haar/zijn IT-collega’s. En als een echte spin in het web regisseert en coördineert zij/hij een strak verloop van de verschillende projecten die door externe leveranciers worden uitgevoerd. De Technical Product Owner snapt binnen no time wat eraan de hand is en denkt actief mee over wensen en verbeteringen. Tegelijkertijd zet zij/hij een goed stakeholdermanagement neer.

Bekend zijn met SCRUM/Agile, ASL2, BISL is een pre. Maar in plaats van aan alle gewenste kennis en ervaring te voldoen, is de ideale kandidaat van Pathé juist een persoon dat graag en snel leert. De Technical Product Owner pakt met gemak haar/zijn eigenaarschap en ontwikkelt onderdelen op eigen initiatief verder door. En net als de organisatie zelf, toont zij/hij lef, maakt bold decisions en kijkt altijd vooruit.

Pathé is een organisatie waar veel ruimte is om dingen zelfstandig op te pakken en besteedt veel aandacht aan de potentie en loopbaanperspectieven van alle medewerkers. Iedereen krijgt de kans zich verder te ontwikkelen door middel van onder andere opleidingsmogelijkheden. Dit maakt dat het ongewenste verloop bij Pathé zo goed als nihil is.

De Technical Product Owner rapporteert aan Wouter Gaarenstroom, Manager IT. Voor de werkzaamheden kan zij/hij deels thuiswerken, in het moderne kantoor aan de Amsterdamse Zuidas óf bij een van de nieuw ontwikkelde flexplekken in de Pathé-bioscopen. And last but not least: de Technical Product Owner kan voortaan onbeperkt genieten van de nieuwste films, want een gratis moviecard is bij deze functie inbegrepen.

 

Interesse? 

Pathé werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.