JDE Professional: Team Horeca

JDE Professional: Team Horeca

  • Sales
  • Consumer
  • Utrecht
  • 923 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de JACOBS DOUWE EGBERTS Professional vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Vacatures bij JDE Professional in Team Horeca

Het Horeca team binnen JDE Professional heeft recent een professionaliseringsslag doorgemaakt waardoor de efficiëntie is vergroot. De merkpositionering staat als een huis en de focus ligt op de klantrelaties. Kortom, Team Horeca bruist. Er zijn twee posities vacant: Account Manager Horeca en Account Manager National Accounts.

JACOBS DOUWE EGBERTS Professional

Of het nu een brainstormsessie is op kantoor, een ontbijt in een hotel of een ontmoeting in de trein – een goede kop koffie of thee maakt dit soort momenten gedurende de dag waardevoller. JDE Professional voorziet in deze behoefte en levert aan restaurants, cafés, ziekenhuizen, kantoren, theaters en universiteiten. Door het brede portfolio aan producten en diensten is JDE Professional veel meer een partner dan een koffieleverancier. “De focus ligt op de wensen van de klant, want zij zien het belang van koffie en de mooie dingen die kunnen gebeuren onder het genot van koffie net zo goed als wij”, zegt Frans Saelman (General Manager JDE Professional). “Het gaat om het juiste concept dat precies invulling geeft aan de strategie voor medewerkers-, klant-, of gasttevredenheid.” Voorbeelden zijn: de DE Coffee Kitchen of Promesso op kantoor of de samenwerking met HMSHost voor de opening van ’t Koffiehuis op Utrecht CS.

I. Account Manager Horeca

De Account Manager Horeca richt zich op het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van de waarde voor bestaande klanten. Wie deze klanten zijn? Dat loopt uiteen van de hippe koffiebar op de hoek tot een corporate vergaderlocatie. JDE Professional streeft naar intensieve relaties in de vorm van partnerships. Het gaat niet alleen om het verkopen van machines, maar juist om het meedenken met ondernemers, leveren van mooie ingrediënten en het aanbieden van innovatieve concepten. De Account Manager Horeca beantwoordt de vraag: wat zijn de wensen en behoeften van de ondernemer en wat is het beste advies voor deze persoon en zijn onderneming? Alles om de beleving van de eindgebruiker te optimaliseren en een maximale omzet voor de ondernemers te realiseren.

Team

Deze persoon is voornamelijk actief in het kanaal BarReCa (Bar, Restaurants, Cafés) en Leisure. Er zijn drie vacatures voor de positie van Account Manager Horeca, één voor de regio Brabant, één voor Zeeland en één voor Oost-Nederland. Zij rapporteren aan John van Loon (Field Sales Manager Horeca). Hij stuurt een team aan van negen FTE en rapporteert aan Bas van Exel (Sales Manager Horeca). In zijn team zitten nog twee National Account Managers en twee Account Managers National Accounts. Van Exel: “Het is een energiek team waar we veel van elkaar verwachten en het ook waarmaken. We beleven mooie successen!”

Profiel

De ideale kandidaat is een ondernemer, heeft een flexibele werkhouding en kan zich goed verplaatsen in de klant. Bestaande relaties binnen het horecakanaal zijn een voordeel. De Account Manager Horeca is zelfstandig. Strategisch inzicht en conceptdenken zijn van belang. Vanzelfsprekend is de Account Manager Horeca commercieel ingesteld. Minimaal HBO werk- en denkniveau.

II. Account Manager National Accounts

De Account Manager National Accounts maakt de vertaalslag tussen het hoofdkantoor en de onderliggende vestigingen van bioscopen, hotelketens, attractieparken en benzinestations. Deze persoon weet wat de wensen en behoeften van de locaties zijn en maakt trends en ontwikkelingen die daarop inspelen bespreekbaar. Het is een partner voor de klant, wil samen ondernemen, laat zien wat de mogelijkheden zijn, weet wat wel en niet werkt en verwerkt de inzichten tot verbeterpunten voor het hoofdkantoor en de vestigingen. De Account Manager National Accounts denkt mee met de klant en adviseert over het gebruik van koffie, thee en machines. Het doel is om goede deals te sluiten en kwalitatieve, langdurige relaties met klanten op te bouwen. Daarnaast zorgt deze persoon dat de basis koffie- en theevoorziening op orde is waardoor JDE Professional de kwaliteit biedt die de eindgebruiker verwacht.

Team

De Account Manager National Accounts Horeca rapporteert aan Bas van Exel (Sales Manager Horeca). In zijn team zitten onder andere nog één Account Manager National Accounts en twee National Account Managers. De doorgroeimogelijkheden voor deze persoon zijn naar de functies van National Account Manager, Field Sales Manager of Channel Marketing.

Profiel

De ideale kandidaat heeft ervaring in het horecakanaal en een sterk netwerk opgebouwd. De Account Manager National Accounts is zelfstandig en professioneel. Vanzelfsprekend is een commerciële, strategische insteek belangrijk en conceptueel denkvermogen. Minimaal HBO werk- en denkniveau.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.