Talent Management Lead

Talent Management Lead

 • HR
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 1701 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Kraft Heinz werkgeverspagina voor andere vacatures

De Kraft Heinz Company staat bekend om haar datagestuurde en op feiten gebaseerde manier van werken. Na het opzetten van een nieuwe gestroomlijnde internationale structuur, neemt het bedrijf een nieuwe Talent Management Lead in dienst om de opvolgingsplanning en talentontwikkelingsinitiatieven in de hele Internationale Zone te stimuleren.

De Kraft Heinz Company

Met een omzet van 26 miljard is Kraft Heinz het op vier na grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijf ter wereld. Het bedrijf bezit wereldwijd iconische merken als Kraft, Heinz, Philadelphia en CapriSun, maar ook lokale bekende namen als Venz, de Ruijter, Karvan Cévitam, Roosvicee en Honig in Nederland.

Kraft Heinz heeft als doel het beste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld te zijn. Ze streven ernaar de hoogste EBITDA-marges te hebben, hun toplijn te laten groeien, de meest geliefde merken in handen te hebben en producten van de hoogste kwaliteit te verkopen. Om de beste te worden, nemen ze de meest getalenteerde mensen aan. Hun filosofie: menselijk kapitaal is de enige manier om een concurrentievoordeel te behalen. Daarom is Kraft Heinz alleen op zoek naar de beste mensen en zijn ze bereid om alles op alles te zetten om hen te helpen hun potentieel volledig te ontsluiten.

Meritocratie

Kraft Heinz geeft haar medewerkers de vrijheid om hun eigen koers te bepalen. Ze moedigen mensen aan om uit hun comfortzone te komen, nooit de status quo te accepteren, berekende risico’s te nemen en creatief te zijn. Bij Kraft Heinz houden ze niet meer krampachtig vast aan titels of hiërarchie. Het gaat erom wat iemand kan doen, niet wat iemand gedaan heeft. Uitblinkers kunnen zich snel door de rangen heen bewegen, ongeacht leeftijd of ervaring.

“Kraft Heinz heeft een coherente cultuur ontwikkeld die prestaties boven glamour waardeert; successen boven leeftijd of status; bijdrage boven een titel; wezenlijk talent boven referenties; eenvoud in plaats van de outfits; ze hebben een recept voor succes en duurzame resultaten gecreëerd.” – Jim Collins over Kraft Heinz in zijn beroemde boek ‘Good to Great’…

International Zone

In het eerste kwartaal van 2020 heeft Kraft Heinz haar interne rapportage- en rapporteerbare segmenten gestroomlijnd en haar EMEA-, APAC- en LATAM-zones samengevoegd tot één internationale zone. Het bedrijf beheert en rapporteert haar bedrijfsresultaten nu via drie rapporteerbare segmenten die per geografische regio zijn gedefinieerd: Verenigde Staten, Internationaal en Canada. De leider van deze nieuwe structuur is Rafael Oliveira, die sinds zijn toetreding tot het bedrijf in 2014 snel in de gelederen is gestegen. Het grootste kantoor in de Internationale Zone is het Global Center of Excellence in Amsterdam.

“Het Global Center of Excellence in Amsterdam moet een broedplaats worden voor de hele wereld. Hier wordt het Kraft Heinz van de toekomst bedacht.” – Rafael Oliveira, President International in een interview met De Financiële Telegraaf

Vacature: Talent Management Lead

Dit is een nieuwe rol binnen het People & Performance Centre of Excellence, ontworpen om opvolgingsplanning en talentontwikkelingsinitiatieven in de hele Internationale Zone te stimuleren. Dit is een high-exposure functie, die rapporteert aan de Head of Talent Development en fungeert als business partner voor de Managing Directors van de business units.

Het is zowel een strategische als een impactgedreven rol, die bedrijfsbrede initiatieven aanstuurt die een impact hebben op meer dan 6000 werknemers over de hele wereld. De Talent Management Lead is verantwoordelijk voor alle aspecten, van de ontwikkeling en het ontwerp tot de implementatie en het meten van de resultaten en de continue verbetering van het gehele proces. Te leveren prestaties zijn onder andere:

 • Een internationale carrièregroei- en ontwikkelingsstrategie;
 • Een datagedreven people review proces voor de gehele Internationale Zone;
 • Implementatie van een gecentraliseerd Talent Management Systeem;
 • Het updaten van bestaande werkwijzen op het gebied van talent;
 • Internationale opvolgingsplanning;
 • Het aansturen van interne personeelsstromen.

Kraft Heinz werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.