Supply Chain Manager

Supply Chain Manager

  • Operations
  • Alkmaar
  • Vanaf 6 jaar werkervaring
  • 182 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de SPITS Alkmaar werkgeverspagina voor andere vacatures

SPITS levert geneesmiddelen aan apotheken en zorginstellingen. Dat doet het in de MediRol: zakjes waarin medicijnen per innamemoment verpakt zitten. Een innovatie die dagelijks voor honderdduizenden patiënten het verschil maakt. In de supply chain van de organisatie is nog veel ruimte voor professionalisering. Aan de Supply Chain Manager om de mogelijkheden in kaart te brengen en optimaal te benutten.

Over SPITS

Wie meerdere geneesmiddelen op een dag gebruikt, wil zeker weten dat het juiste geneesmiddel op het juiste moment en in de juiste dosering wordt ingenomen. Vooral bij patiënten die moeite hebben hun medicijnen te ordenen of die om fysieke redenen moeite hebben met de inname, biedt de MediRol uitkomst. In de praktijk gaat het om honderdduizenden patiënten. Dankzij de MediRol hebben zij niet alleen duidelijk overzicht van welke medicijnen ze precies in moeten nemen, maar doen ze dit tevens trouwer en veel veiliger. Precies die therapietrouwheid en medicatieveiligheid zijn de belangrijkste pijlers van SPITS.

Met haar missie speelt SPITS een cruciale rol in ons veranderende zorglandschap. De vergrijzing en het aantal mensen dat zorg en medicijnen nodig heeft neemt alleen maar toe, terwijl het aantal zorgmedewerkers, mantelzorgers en beschikbare budgetten afneemt. Juist daarom is het werk van SPITS zo ontzettend belangrijk.

SPITS is een franchiseorganisatie met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn en Oosterwolde In de praktijk werken de drie vestigingen relatief onafhankelijk van elkaar, maar ze kunnen wel altijd op elkaars expertise en kennis bouwen. Vanuit SPITS Alkmaar worden zo’n 350 apotheken in het westen van Nederland – van Texel tot Zeeland – bediend.

Innovatie
De afgelopen jaren groeide SPITS Alkmaar hard, en dat wil het in de toekomst onverminderd blijven doen. Daarom investeert de organisatie volop in professionalisering en innovatie, dat zijn immers voorwaarden om voorop te kunnen blijven lopen in de markt. Vanuit de hele wereld komen partijen naar Alkmaar om te zien hoe daar gewerkt wordt. Ze treffen een mooi pand waar 280 medewerkers – gespecialiseerde apothekers en farmaceutische geschoolde medewerkers, ondersteund door hun leidinggevenden en stafmedewerkers – gepassioneerd bezig zijn met de productie en innovatie van een product dat een onmisbare rol speelt in het leven van honderdduizenden mensen.

Vacature: Supply Chain Manager

SPITS Alkmaar bestaat nu ruim twintig jaar. In die tijd bouwde de organisatie een patiëntenbestand – bij SPITS spreekt men niet over klanten, maar over patiënten – van ruim zestigduizend mensen op. Temidden van die aanhoudende groei ontwikkelde de supply chain niet altijd evenredig mee. De basis staat, maar er is nog heel veel ruimte voor optimalisatie. De Supply Chain Manager gaat al die onbenutte waarde ontsluiten.

De Supply Chain Manager neemt alle processen en systemen zorgvuldig onder de loep en bekijkt waar mogelijkheden zijn om te digitaliseren en te professionaliseren. Dit vertaalt zij/hij naar een heldere visie en actiepunten op onder meer het gebied van IT tooling, personeels- en orderplanning, customer experience, voorraadbeheer en productie. De Supply Chain Manager werkt datagedreven, maakt strakke analyses en zoekt proactief verbinding met de verschillende afdelingen die gelinkt zijn aan de productieketen, zoals inkoop, customer service, sales, finance en IT. Zij/hij geeft leiding aan een team met daarin productieplanning, personeelsplanning, voorraadbeheer en customer service.

Gestroomlijnde samenwerking
In een hechte organisatie als SPITS Alkmaar is verbinding een sleutelwoord. Dat is typerend voor de werkwijze van de Supply Chain Manager, die altijd uit is op een soepele, gestroomlijnde samenwerking – binnen het Operations team, met HR en met de Manager Productie. Zij/hij houdt de directie nauwgezet op de hoogte over de voortgang en stuurt zelf een team van tien mensen aan.

“Als Supply Chain Manager breng je een andere manier van denken naar onze organisatie. Met jouw vakinhoudelijke kennis en je gave om deze goed in de organisatie over te brengen, kun je enorme waarde toevoegen aan de supply chain, onze organisatie en alle patiënten die elke dag op ons rekenen.” – Ivan Sindhunata, COO

De Supply Chain Manager komt terecht in een organisatie met bevlogen medewerkers die zich elke dag inzetten om de pijlers van het bedrijf kracht bij te zetten. SPITS Alkmaar is een divers bedrijf waar veel verschillende nationaliteiten werken en waar volop ruimte is om te blijven ontwikkelen en te innoveren. Dat geldt natuurlijk voor de MediRol, maar zeker ook voor medewerkers zelf. Een innovatieve Supply Chain Manager die ondernemend, resultaat gedreven en intrinsiek gedreven is om bij te dragen aan verdere professionalisering en efficiëntie van de zorg in ons land, zal dat bij SPITS naar hartenlust kunnen doen.

Interesse?

SPITS Alkmaar werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emma de Wit viaemma.dewit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emma de Wit Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.