Supply Chain Manager

Supply Chain Manager

  • Operations
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 2141 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de MR MARVIS werkgeverspagina voor andere vacatures

De ideale korte broek, dat is waar het bij MR MARVIS om draait. De afgelopen jaren is hun shorts-collectie uitgebreid met Swims, Sports en Juniors, en sinds kort maken ze ook Longs. Ook geografisch breiden ze uit. Kortom, dit is een kans om je aan te sluiten bij een snelgroeiende direct-to-consumer scale-up in de modewereld.

MR MARVIS

Het geheim van MR MARVIS’ karakteristieke shorts is de pasvorm. Omdat deze vanaf het begin perfect was, hebben al hun shorts dezelfde pasvorm. De collectie breidt wel uit – met nieuwe kleuren en prints voor iedere gelegenheid, chinos om het hele jaar door van MR MARVIS te kunnen genieten, korte broeken voor kids omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen – maar ze blijven trouw aan de authentieke pasvorm. De hele collectie wordt in Amsterdam ontworpen en met de hand gemaakt door kleermakers in Portugal, met lokaal ingekochte materialen.

“Je zou verwachten dat de perfecte shorts uit een Mediterraan of tropisch gebied komen. Niet dus. Omdat niemand anders het deed, zijn we ze zelf maar gaan maken.” – Steven Vrendenbarg, David Sipkens en Aafke Tuin, Founders van MR MARVIS

MR MARVIS ontstond in 2016 in een levendig kantoor in hartje Amsterdam. Al gauw werden ze het nummer één shortsmerk op de Nederlandse markt. Op dit moment zet deze groei door in een aantal Europese landen, en de rest van de wereld ligt al op de horizon. Als een direct-to-consumer-merk combineren ze een sterk e-commerce-platform met een flagshipstore-strategie. De eerste flagshipstore is gevestigd in Amsterdam. Andere Europese hoofdsteden zullen spoedig volgen.

Vacature: Supply Chain Manager

Supply Chain Manager is een nieuwe rol met als doel te helpen de potentie van dit ambitieuze herenmodemerk te realiseren.

De voorraadketen wordt in rap tempo complexer. Dat komt doordat het volume groeit, het portfolio steeds groter wordt, het bedrijf geografisch uitbreidt en er flagshipstores geopend worden. De Supply Chain Manager is verantwoordelijk voor de volledige supply chain en zorgt samen met de Head of Production voor continue verbetering van de keten.

Binnen de scope van deze rol vallen onder meer voorraadbeheer, demand planning, de implementatie van een nieuw ERP-systeem, logistiek, procesinrichting en maandelijkse rapportages. Naarmate de business groeit zal de Supply Chain Manager ook de gelegenheid hebben om het team verder uit te breiden. De Supply Chain Manager rapporteert aan David Sipkens en is betrokken bij de jaarlijkse productieplanning.

“Kortom: jij hebt ownership over de hele supply chain: van het inkopen van stof, knopen en labels tot bezorging bij de klant en voorraadbeheer voor de winkels.” – David Sipkens, Co-Founder of MR MARVIS

MR MARVIS werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met 
Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.