Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Strategy & Operations Consultant

Strategy & Operations Consultant

 • Strategy
 • Technology
 • Hilversum
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 1488 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de NEP Group werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 3 jaar ervaring
 • In consulting
 • Achtergrond in finance en/of technology
 • Projectmanagement
 • Stakeholdermanagement
 • Zelfstarter

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Elk programma of evenement dat we op tv of via een streamingdienst bekijken, wordt mogelijk gemaakt door een facilitaire en technologische dienstverlener. In Nederland is dat vaak de verdienste van NEP The Netherlands. De organisatie ontwikkelt momenteel een nieuwe bedrijfsstrategie met diverse strategische verbeterplannen waar de Strategy & Operations Consultant een cruciale bijdrage aan levert. 

Over NEP Group

Wat hebben het Eurovisie Songfestival, de Olympische Spelen en de streamingdienst van NPO met elkaar te maken? Ze worden allemaal mogelijk gemaakt door NEP The Netherlands, een facilitaire en technische dienstverlener in de mediasector. Het bedrijf biedt haar klanten de technologie, mensen en knowhow om de grootste (live) events en registraties aan een wereldwijd publiek te kunnen tonen. In de huidige, digitale wereld spelen streamingplatforms en (glasvezel)verbindingen een steeds belangrijkere rol. Een productie opnemen, de montage en de wereldwijde distributie van het eindproduct: NEP neemt het van a tot z voor haar rekening met innovatieve en technologische oplossingen.

In 2015 werd de organisatie overgenomen door de Amerikaanse NEP Group. Sindsdien is NEP The Netherlands onderdeel van een internationaal netwerk met meer dan vijfduizend medewerkers, dat een enorm breed scala aan diensten levert. De afgelopen jaren verzorgde NEP Group producties in ruim tachtig landen op alle continenten.

In april dit jaar startte Arjan van Westerloo als nieuwe CEO bij NEP The Netherlands. Zijn aanstelling was in lijn met de transitie die de organisatie vorig jaar inzette. De nieuwe bedrijfsstrategie staat inmiddels grotendeels op papier, met diverse strategische verbeterplannen als resultaat. Het strategieteam dat vorig jaar geïnstalleerd is, heeft behoefte aan een gedreven Strategy & Operations Consultant om die plannen verder uit te denken en in de organisatie te verankeren.

Vacature: Strategy & Operations Consultant

De Strategy & Operations Consultant wordt onderdeel van het eerdergenoemde strategieteam, dat naast haar/hem drie andere mensen telt. Het team werkt direct voor de directie en het senior management en draagt zorg voor verschillende verbetertrajecten. Elk project begunstigt de grotere transitiedoelen van NEP: toekomstbestendig(er) worden, beter in kunnen spelen op de snel veranderende wereld, de winstgevendheid vergroten en het verder groeien als bedrijf. Projecten hebben een sterke focus op het verbeteren van de interne bedrijfsvoering – met name op het gebied van finance – en het bereiken van operational excellence. Tegelijkertijd is het belangrijk te benadrukken dat de strategische agenda nog niet in beton gegoten is en men van de Strategy & Operations Consultant verwacht dat zij/hij zelf proactief concrete ideeën oppert.

Die proactiviteit beperkt zich niet alleen tot het opperen van ideeën; ook bij de executie van de trajecten neemt de Strategy & Operations Consultant het voortouw. Zij/hij brengt structuur aan, implementeert processen in de organisatie en krijgt collega’s daarin gemakkelijk met zich mee. Af en toe in het diepe springen vindt zij/hij niet eng, integendeel. De Strategy & Operations Consultant neemt ownership voor haar/zijn werk, heeft een oplossingsgerichte mindset en houdt moeiteloos meerdere projecten tegelijk in de lucht. Zij/hij is een bedreven stakeholdermanager: zowel aan tafel bij de CEO, het MT of in gesprek met de cameracrew is de Strategy & Operations Consultant een prettige, heldere en inspirerende sparringpartner.

De rol is een uitgelezen kans voor een consultant met een financiële of technologische achtergrond die graag haar/zijn consultingskills in een innovatief en dynamisch bedrijf toe wil passen. Iemand wiens hart sneller gaat kloppen van transformatietrajecten en nog enthousiaster wordt van het idee daar zelf een grote bijdrage aan te kunnen leveren. Dat de Strategy & Operations Consultant echt impact heeft op de toekomst en het succes van NEP, staat vast. Tot slot is passie voor haar/zijn werk een must. Want als er iets is wat de 950 medewerkers van NEP gemeen hebben, zijn dat een enorme drive, ongelooflijke bevlogenheid en pure liefde voor hun vak.

 

Interesse? 

NEP The Netherlands werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.