Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Strategy Manager

Strategy Manager

  • Consulting Exit
  • Technology
  • Utrecht
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1352 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de VodafoneZiggo vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf 5 jaar ervaring
  • Met strategieconsulting
  • Analytisch ijzersterk
  • Flexibele mindset

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Het speelveld van VodafoneZiggo verandert razendsnel. 5G, eSim, Docsis 4.0, de uitrol van glasvezel, smarthomes en IoT. De Strategy Manager bestudeert de impact van deze ingrijpende ontwikkelingen en stuurt met heldere analyses en duidelijke aanbevelingen de strategische agenda. Een rol in het hart van VodafoneZiggo waarin zij/hij het bedrijf over de volle breedte leert kennen en bijdraagt aan de digitale toekomst.

Over VodafoneZiggo

VodafoneZiggo levert vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten aan consumenten en bedrijven. Het is een joint venture van Liberty Global, wereldwijd de grootste speler in tv en breedbandinternet, en Vodafone Group, een van ’s werelds grootste telecomproviders.

Plezier en vooruitgang met elke verbinding, daar draait het om bij VodafoneZiggo. Met de kracht van technologie helpt het bedrijf miljoenen mensen en organisaties vooruit. De wereld van internet, digitale communicatie en entertainment is fascinerend. De kansen zijn eindeloos, de verwachtingen hooggespannen. VodafoneZiggo is een van de aanjagers van de digitalisering in Nederland en vormgever van het netwerk van de toekomst. Daarnaast bouwt het bedrijf de infrastructuur die moet helpen om de digitale voorsprong van Nederland in de toekomst te waarborgen.

De komende jaren is digitaal dan ook de kern van VodafoneZiggo’s strategie. Het bedrijf zet in op gepersonaliseerde gebruikerservaringen met slimme interacties op de juiste momenten en via de juiste kanalen. Alles draait daarbij om het inspelen op de voorkeuren van iedere individuele klant. Zo maakt VodafoneZiggo met behulp van data het netwerk van de toekomst nog toegankelijker voor iedereen.

Naast toegevoegde waarde bieden via de technologie, wil VodafoneZiggo bijdragen aan een duurzame toekomst. Onder de titel People, Planet, Progress werkt VodafoneZiggo aan haar CSR-ambitie voor 2025: de impact op het milieu halveren… én twee miljoen mensen vooruithelpen in de samenleving.

Vacature: Strategy Manager

De Strategy Manager is onderdeel van het Corporate Strategy Team en rapporteert aan de Corporate Strategy Director, een doorgewinterde voormalig strategieconsultant. Het team is internationaal georiënteerd en legt de lat hoog voor zichzelf en voor elkaar. Dat maakt het werk van de Strategy Manager uitdagend, dynamisch en fast-paced.

De Strategy Manager werkt aan strategische onderwerpen op middellange tot lange termijn (drie tot vijf jaar) om ervoor te zorgen dat VodafoneZiggo concurrerend en toekomstbestendig blijft. Een brede en dynamische speeltuin waar bewegingen van concurrenten, nieuwe technologische ontwikkelingen en veranderende verwachtingen van klanten direct invloed hebben op de dagelijkse activiteiten.

Deze rol biedt de mogelijkheid om te werken aan de belangrijke strategische topics voor de CEO, CFO en de rest van het Executive Leadership Team. De Strategy Manager brengt structuur en duidelijkheid in de meest complexe vraagstukken waar de onderneming mee te maken krijgt. Zij/hij is in staat grondige analyses uit te voeren en bevindingen te vertalen naar een aansprekende en op feiten gebaseerde verhaallijn. De Strategy Manager weet deze vervolgens op overtuigende wijze over te brengen om besluitvorming te faciliteren.

“Corporate Strategy wordt nauw betrokken bij een breed scala van strategische vraagstukken, op zowel B2C als B2B-vlak. We krijgen veel rechtstreekse vragen van het executive team en maken hierdoor veel impact binnen de organisatie. Werken op dit niveau vraagt om zowel een flexibele mindset als ook een ijzersterk analytisch vermogen én natuurlijk een ‘can do’-attitude.” – Bo Budé, Director Strategy

Dankzij de verscheidenheid aan onderwerpen en intensieve samenwerking met de business leert de Strategy Manager VodafoneZiggo door en door kennen. Deze rol is daarom uitermate geschikt voor een Strategy Consultant die op termijn de stap naar de business wil zetten. Zij/hij werkt aan de kern van wat VodafoneZiggo is en in de nabije toekomst gaat zijn en doet dat vanuit een team waar veel aandacht is voor de menskant en persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse?

VodafoneZiggo werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.