Strategy Manager

Strategy Manager

 • Strategy
 • Technology
 • Delft
 • 425 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Exact werkgeverspagina voor andere vacatures

De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook – en vooral – de nummer 1 aanbieder van business software voor het MKB in Nederland. Het bedrijf groeit de laatste jaren met dubbele cijfers. De Strategy Manager leidt een aantal van Exacts belangrijkste en meest strategische projecten om daarmee deze buitengewone groei door te zetten.

NUMMER 1 IN NEDERLAND, ACTIEF WERELDWIJD

Exact is een toonaangevend internationaal softwarebedrijf dat kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) voorziet van topkwaliteit business software oplossingen. Het bedrijf helpt MKBs om de drijvende kracht achter de mondiale economie te zijn.

Meer dan 400.000 ondernemingen gebruiken Exacts software. Maandelijks faciliteert het bedrijf ongeveer 2,4 miljard financiële transacties. Exact is marktleider in Nederland en bedient klanten over de hele wereld. In totaal werken er zo’n 1.400 mensen bij het bedrijf. Zij bedienen klanten in meer dan 100 verschillende landen en bieden software oplossingen in 40 verschillende talen.

De afgelopen jaren is Exact met dubbele cijfers gegroeid. Het bedrijf probeert die snelle groei door te zetten. Onderdeel van die ambitie is continue innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten.

“Strategy Manager is één van de opleidingsplaatsen voor een toekomstige leiderschapsrol binnen Exact. Hij/zij is cruciaal in het realiseren van onze ambities.” – Alex Myers, Director of Product Strategy

Vacature: Strategy Manager

De Strategy Manager is onderdeel van het Product Strategy Team en rapporteert rechtstreeks aan de Head of Value Realization. Hij/zij werkt op wekelijkse basis samen met de CEO, de Director Product Strategy en het Executive Team. De Strategy Manager richt zich vooral op het realiseren van groei door bestaande functionaliteiten te optimaliseren, bijvoorbeeld via pricing, het behoud van bestaande klanten en cross-sell.

Exacts Strategy Manager leidt een breed spectrum aan uitdagende projecten die centraal staan in de groeistrategie van het bedrijf, van de opstartfase tot en met de implementatie. De Strategy Manager houdt ook zicht op de voortgang van nieuwe initiatieven en borgt dat besluiten datagedreven worden genomen.

Om succesvol te zijn, moet de Strategy Manager verschillende soorten mensen en teams kunnen leiden, en stakeholders op alle niveaus kunnen beïnvloeden. Ook heeft hij/zij de flexibiliteit om samen te werken met verschillende culturen en over verschillende tijdzones heen. Daarvoor stapt de Strategy Manager zo nu en dan in het vliegtuig.

Kandidaatsprofiel

ERVARING
 • 3+ jaar in strategy consulting
 • MBA is een pre
 • Ervaring in een softwaregedreven omgeving is een pre
PERSOONLIJKHEID
 • Analytisch
 • Problem solver
 • Strategisch
 • Team player

Exact werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Roland Vetten, via roland@topofminds.com.

Contact

Roland Vetten Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.