Strategy Associate

Strategy Associate

 • Consulting Exit
 • Consumer
 • Eco
 • Barendrecht
 • Gepubliceerd op: 13 juli 2023
 • Vanaf 2 jaar werkervaring
 • 1809 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf twee jaar ervaring
 • In strategieconsulting
 • Hands-on
 • Projectmanager
 • Stakeholdermanager

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

De voedselketen is continu in beweging. Te midden van de ontwikkelingen rondom klimaatverandering, verduurzaming en veranderende consumentenbehoeften, zorgt The Greenery dat consumenten dagelijks het beste groente en fruit krijgen. De Strategy Associate is verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve uitvoer van de strategische agenda van de organisatie.

Over The Greenery

Als internationaal groente- en fruitbedrijf levert en distribueert The Greenery al meer dan 25 jaar het hele jaar rond een compleet, dagvers assortiment groente en fruit aan groothandelaren, cateraars, de verwerkende industrie, online spelers en supermarkten zoals Jumbo en PLUS. En dit alles met zo min mogelijk impact op het milieu, want The Greenery streeft naar een volledig duurzaam AGF-landschap.

Dat doet de leverancier met zo’n tweehonderd telers en verschillende ketenpartners in binnen- en buitenland, die samen onderdeel zijn van de Nederlandse telerscoöperatie The Greenery. Het doel: consumenten altijd het beste, gezondste groente en fruit leveren in een zo efficiënt en duurzaam mogelijke versketen. Mede dankzij continue (product)innovatie, een volledig geautomatiseerde logistieke infrastructuur en een sterke focus op digitalisering kan The Greenery die belofte iedere dag waarmaken.

Als verspartner van verschillende grote Nederlandse retailers en Europese e-commercepartijen ondersteunt The Greenery klanten op het gebied van onder meer de supply chain, logistiek, category management, marketing en data om hun ambities waar te maken.

Vacature: Strategy Associate

De Strategy Associate voegt zich bij het strategieteam – bestaand uit de Strategy Director en de Strategy Manager – en is samen met hen verantwoordelijk voor het realiseren van de strategische agenda en de langetermijndoelstellingen van The Greenery. Dat is een goedgevulde agenda, want in een organisatie waar zoveel gebeurt als in The Greenery, spelen meerdere strategietrajecten tegelijkertijd. Transformaties, herstructureringen, M&A en commercieel-strategische vraagstukken wisselen elkaar af. Naast het strategieteam werkt de Strategy Associate ook nauw samen met verschillende topic-experts binnen The Greenery.

De trajecten waar de Strategy Associate zich over buigt, hebben betrekking op alle aspecten van de organisatie. Met haar/zijn goed ontwikkelde consultingtoolkit brengt de Strategy Associate in elk project structuur aan, voert scherpe analyses uit en bepaalt op basis daarvan welke stappen genomen moeten worden – natuurlijk altijd met oog voor het financiële plaatje. Inzichten en actiepunten vertaalt zij/hij naar heldere presentaties waarmee de Strategy Associate gemakkelijk draagvlak creëert bij stakeholders binnen en buiten The Greenery. Bij het uitvoeren van de strategie begeleidt de Strategy Associate verschillende entiteiten, en ziet zij/hij toe dat de kwaliteit bewaakt en de doelstellingen gerealiseerd worden. Dat maakt de rol naast strategisch ook uiterst operationeel.

“De rol is een mooie kans om inhoudelijk snel stappen te maken en veel verantwoordelijkheid te krijgen binnen onze organisatie. Een gedreven strategieconsultant die graag de overstap maakt naar de business en de inhoud leuk vindt, kan hier heel veel impact maken.” – David Markowski, Strategy Director

Naarmate de Strategy Associate in de rol groeit, groeien ook haar/zijn verantwoordelijkheden. Zij/hij wordt meer betrokken bij complexere vraagstukken en gedijt steeds beter in de rol van rechterhand van de Strategy Manager. Dat maakt de rol een ideale leerschool op inhoudelijk gebied, en tegelijkertijd een goede springplank naar een mooie volgende functie binnen The Greenery.

 

Interesse?

The Greenery werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Sophie Jansen via sophie.jansen@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Sophie Jansen Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Strategy Associate

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.