Strategy Associate

Strategy Associate

 • Consulting Exit
 • Consumer
 • Barendrecht
 • Gepubliceerd op: 01 maart 2024
 • Vanaf 2 jaar werkervaring
 • 3221 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf twee jaar ervaring
 • In strategieconsulting
 • Hands-on
 • Projectmanager
 • Stakeholdermanager

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

De voedselketen is continu in beweging. Te midden van de ontwikkelingen rondom klimaatverandering, verduurzaming en veranderende consumentenbehoeften, zorgt The Greenery dat consumenten dagelijks het beste groente en fruit krijgen. Als onderdeel van het Strategie & ESG-team is de Strategy Associate verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve uitvoer van de strategische agenda van de organisatie.

Over The Greenery

Als internationaal groente- en fruitbedrijf distribueert The Greenery al meer dan 25 jaar het hele jaar rond een compleet, dagvers assortiment groente en fruit. Het bedrijf levert aan Nederlandse en Europese groothandelaren, cateraars, de verwerkende industrie, online spelers en supermarkten zoals Jumbo en PLUS. Het doel: consumenten altijd het beste groente en fruit leveren in een zo efficiënt en duurzaam mogelijke versketen.

The Greenery werkt samen met zo’n honderdvijftig telers en verschillende ketenpartners in binnen- en buitenland, die samen onderdeel zijn van de Nederlandse telerscoöperatie The Greenery. Mede dankzij continue (product)innovatie, een volledig geautomatiseerde logistieke infrastructuur en een sterke focus op digitalisering kan The Greenery die belofte iedere dag waarmaken.

Vacature: Strategy Associate

Het Strategie & ESG-team is verantwoordelijk voor het realiseren van de strategie (‘Focus25’) en de ESG-ambitie van The Greenery. Een uitdagende agenda, want in een organisatie waar zoveel gebeurt als in The Greenery, spelen meerdere strategische projecten tegelijkertijd. De trajecten waar de Strategy Associate zich over buigt, hebben betrekking op alle aspecten van de organisatie. Transformaties, herstructureringen, marketingprojecten, M&A-gerelateerde zaken en commercieel-strategische vraagstukken wisselen elkaar af.

Het Strategie & ESG-team waar de Strategy Associate onderdeel van is, telt vier mensen. Een dynamisch team met vele jaren ervaring in strategieconsulting, M&A en commercieel-strategische vraagstukken op het gebied van ESG. Voor de CEO, David Markowski, is het team een belangrijke sparringpartner. Dat betekent dat de Strategy Associate zeer nauw met hem en de rest van de directie samenwerkt. Ook schakelt de Strategy Associate veel met verschillende topic-experts binnen The Greenery. Dit alles biedt haar/hem een 360-view op de hele organisatie.

Naast lopende projecten heeft de Strategy Associate ook de mogelijkheid om een eigen business case te ontwikkelen rondom operationele en logistieke vraagstukken. Haar/zijn ervaring in consulting stelt de Strategy Associate in staat om samen met het team structuur in projecten aan te brengen en scherpe analyses uit te voeren die The Greenery als organisatie verder helpen.

Door een projectmatige aanpak en verkregen inzichten te vertalen naar impactvolle, heldere presentaties weet de Strategy Associate makkelijk draagvlak te creëren bij interne en externe stakeholders. Bij het uitvoeren van de strategie begeleidt de Strategy Associate verschillende entiteiten, en ziet zij/hij toe dat de kwaliteit bewaakt blijft en de doelstellingen gerealiseerd worden. Dat maakt de rol naast strategisch ook uiterst operationeel.

“De rol is een mooie kans om inhoudelijk snel stappen te maken en veel verantwoordelijkheid te krijgen binnen onze organisatie. Een gedreven strategieconsultant die graag de overstap maakt naar de business en de inhoud leuk vindt, kan hier veel impact maken.” – David Markowski, Strategy Director

Naarmate de Strategy Associate in de rol groeit, nemen haar/zijn verantwoordelijkheden toe en worden projecten complexer van aard. Dat maakt de rol een ideale leerschool en een goede springplank naar een mooie volgende functie binnen The Greenery.

 

Interesse?

The Greenery werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Sophie Jansen via sophie.jansen@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Sophie Jansen Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Strategy Associate

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.