Strategic Project Manager

Strategic Project Manager

 • Consulting Exit
 • Technology
 • Amsterdam
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 1334 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Broad Horizon werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 3 jaar ervaring
 • Met strategieconsulting
 • Stakeholdermanagement
 • Projectmanagement
 • Flexibel

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

‘Samen zijn we sterker dan alleen’. Vanuit die gedachte ontstond in 2010 Broad Horizon, een collectief van verschillende cloudtechnologiebedrijven. Dankzij een succesvolle buy-and-buildstrategie groeit het bedrijf hard en de internationale ambities zijn groot. De Strategic Project Manager overziet en geeft invulling aan verschillende strategische projecten om de groeiplannen te realiseren.

Over Broad Horizon

Broad Horizon begon in 2010 als provider van online hosting-diensten. De afgelopen twaalf jaar groeide het bedrijf uit tot een succesvol cloudtechnologiebedrijf met meerdere sterke merken in IT-dienstverlening, waaronder Pink Elephant, True, DMP en Cmotions. Diensten lopen uiteen van workplace, cloud en business apps, tot data en AI.

In 2020 stapte private equity-investeerder EMK in bij Broad Horizon. Vanaf dat moment kon de ambitieuze buy-and-buildstrategie in volle vaart worden uitgevoerd. Vandaag de dag heeft de bedrijvengroep meer dan 1100 specialisten in dienst en bedient het ruim 1500 klanten – variërend van het MKB tot grote corporates binnen retail, education, finance, trade, medical, publishing en construction.

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam ondersteunt een klein, ervaren team het gehele bedrijf. Een aantal collega’s uit verschillende functies – de CEO, CFO, CSO en de Director of Growth – vormen samen het strategieteam, dat de strategische agenda van de groep bepaalt.

Vacature: Strategic Project Manager

Dat strategieteam identificeerde onlangs een tiental strategische projecten over uiteenlopende onderwerpen. De Strategic Project Manager stuurt meerdere van deze projecten aan en voorziet ze ook inhoudelijk van invulling. Daarbij werkt zij/hij als spin in het web nauw samen met de board members en Managing Directors van de verschillende bedrijven in de groep.

Projecten variëren in topic, duur en intensiteit, maar elk is heel belangrijk voor de verdere groei van Board Horizon. De Strategic Project Manager is betrokken bij vrijwel alle projecten. Bij sommige programma’s is haar/zijn rol meer ondersteunend, zoals bij de implementatie van een cross-sell- en BI-strategie. Deze trajecten worden aangestuurd door de CEO’s van de verschillende bedrijven. In projecten rondom thema’s als ESG, M&A en due diligence is de Strategic Project Manager in de lead.

Elk project doet een beroep op de inhoudelijke kwaliteiten en visie van de Strategic Project Manager, maar vraagt tegelijkertijd ook om sterke proces- en operationele vaardigheden. Een goed onderbouwd strategisch plan schrijven, een projectteam samenstellen en diverse stakeholders managen: al deze taken zijn bij de Strategic Project Manager in bekwame handen. Voor de directie en alle projectleads is zij/hij een plezierige sparringpartner, die eenieder accuraat op de hoogte houdt over de voortgang van de verschillende projecten en de impact hiervan weet te borgen.

Broad Horizon is een dynamisch bedrijf dat zich moeiteloos aanpast aan de constant veranderende wereld om haar heen. Eenzelfde flexibiliteit en hands-on mentaliteit verwacht men ook van de Strategic Project Manager. Zij/hij kan snel schakelen tussen verschillende projecten en verantwoordelijkheden en behoudt altijd het overzicht. De rol komt met veel exposure naar het senior management en de aandeelhouders.

“Broad Horizon groeit hard en onze buy-and-buildstrategie zorgt voor een enorm dynamische omgeving. Als Strategic Project Manager kun je heel veel bijdragen aan het succes van ons bedrijf, waar je ook ontzettend veel kunt leren.” – Harman Korte, Director of Growth & Synergies

Broad Horizon is een internationale organisatie: een groot deel van de bedrijven zit in Scandinavië, de CEO is Frans en de voertaal is Engels. Af en toe reizen naar een locatie in Noordwest-Europa is onderdeel van de rol.

 

Interesse?

Broad Horizon werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.