Strategic HR Project Manager

Strategic HR Project Manager

 • Consulting Exit
 • Technology
 • Amsterdam
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • 1008 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de The Digital Neighborhood werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf vier jaar ervaring
 • In consulting
 • Ervaring met IT en/of digitale dienstverlening
 • Programma- en projectmanagement
 • Affiniteit met HR
 • Stakeholdermanagement
 • Communicatief sterk

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

The Digital Neighborhood is een snelgroeiend IT-bedrijf met vestigingen in Nederland en Scandinavië. Momenteel telt de organisatie dertien verschillende tech-bedrijven – and counting. De Strategic HR Project Manager coördineert strategische HR-projecten voor de hele groep en zorgt ervoor dat deze effectief in de verschillende bedrijven worden verankerd.

Over The Digital Neighborhood

The Digital Neighborhood is een verzameling van dertien onafhankelijke technologiebedrijven die zich allemaal richten op Microsoftdiensten. Gewapend met al deze expertise en knowhow kan The Digital Neighborhood – dat zichzelf als een community beschouwt – zich expert noemen op het gebied van data, applicaties, de cloud en business intelligence. Elke dag zetten de verschillende bedrijven en hun dertienhonderd medewerkers zich vol overgave in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken.

De dertien bedrijven zitten verspreid over kantoren in Nederland, Finland en Denemarken. In Nederland werken zestig medewerkers van The Digital Neighborhood vanuit de vestigingen in Amsterdam en Bunnik. De komende jaren wil The Digital Neighborhood door nationale en internationale overnames in rap tempo verder groeien. Met de groei in het aantal bedrijven en medewerkers neemt ook de behoefte aan gestroomlijnde efficiënte HR-processen toe.

Vacature: Strategic HR Project Manager

De Strategic HR Project Manager is de drijvende kracht achter het ontwikkelen, coördineren en implementeren van HR-projecten voor alle bedrijven die onder The Digital Neighborhood vallen. Als alles overziende regisseur en projectmanager pur sang vertaalt de Strategic HR Project Manager strategische doelstellingen naar concrete acties en praktische initiatieven en weet zij/hij daar in alle lagen van de organisatie draagvlak voor te creëren. In een snelgroeiende, ambitieuze organisatie met meerdere bedrijven kan dat soms best een uitdaging zijn. Maar niet voor de Strategic HR Project Manager: met haar/zijn sterke communicatieve en sociale vaardigheden en een gezonde dosis overtuigingskracht weet zij/hij mensen elke keer gemakkelijk mee te krijgen.

De Strategic HR Project Manager vormt samen met drie collega’s het HR-team van The Digital Neighborhood. Projecten die de Strategic HR Project Manager oppakt, zijn altijd gericht op mensen, de cultuur en de organisatie als geheel. Een van de projecten op de to-do lijst is het (verder) implementeren van de tool ‘Office vibe’ waarmee de medewerkerstevredenheid gemeten wordt. Een ander belangrijk thema op dat lijstje is de vitaliteit in de organisatie. De Strategic HR Project Manager spart met de HR Manager van het Shared Service Center (bestaande uit meerdere HR Coördinatoren) en de HR Director, Melissa Uljevic – aan wie de Strategic HR Project Manager direct rapporteert – over hoe strategische doelen op dit gebied naar een concreet, effectief project vertaald kunnen worden. Het blijft niet alleen bij het ontwerpen en overtuigend kunnen presenteren van een plan; de Strategic HR Project Manager haakt ook de juiste mensen aan om het plan uit te voeren en ziet toe op effectieve implementatie in de verschillende bedrijven en de gehele organisatie.

Eigen initiatief

Andere projecten waar de Strategic HR Project Manager zich over buigt, zijn onder meer gericht op performance management en cultuur- en organisatieontwikkeling. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief – in een ondernemende organisatie als The Digital Neighborhood wordt dat enorm gewaardeerd. In de dagelijkse praktijk werkt de Strategic HR Project Manager logischerwijs veel samen met de HR Managers van de verschillende dochterbedrijven. Sporadisch zal zij/hij ook aanschuiven bij gesprekken met een van de CEOs. De Strategic HR Project Manager toont zich in elk gesprek een prettige, intelligente sparringpartner die niet alleen waardevolle inzichten deelt maar ook kritische vragen kan stellen. Beide zijn essentieel voor The Digital Neighborhood om als organisatie succesvol door complexe veranderingen te navigeren.

“Als Strategic HR Project Manager ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor verschillende projecten. Met dank aan je uitstekende skills op het gebied van project-, verander- en stakeholdermanagement zorg je voor continue optimalisatie van de alignment tussen onze missie, strategie, mensen, cultuur en de hele organisatie. Dit is een functie met enorm veel impact en mooie doorgroeimogelijkheden op termijn.” – Melissa Uljevic, HR Director

De ideale kandidaat is een pragmatische, doortastende projectleider met consultingervaring. Voor kandidaten die interesse in strategische, complexe HR-vraagstukken hebben, is ervaring met dit domein geen harde eis.

Interesse?

The Digital Neighborhood werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Sophie Jansen via sophie.jansen@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Sophie Jansen Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.