Sourcing Manager Tuin & Klus

Sourcing Manager Tuin & Klus

 • Operations
 • Consumer
 • Utrecht
 • 767 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de bol.com vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Bol.com zet in op het speciaalzaakgevoel, maar dan online. Volgens deze missie zorgt de Sourcing Manager Tuin & Klus voor een online bouwmarkt & tuincentrum met het meest complete aanbod van Nederland en België. De ideale kandidaat is commercieel, analytisch, goed in stakeholder management en heeft ervaring met e-commerce en/of het DIY segment. 

BOL.COM: DE GROOTSTE WINKEL VAN NEDERLAND

Met meer dan acht miljoen bezoekers en een assortiment van zo’n zestien miljoen artikelen kan bol.com zich met recht de grootste winkel van Nederland en België noemen. Naast het eigen assortiment bieden inmiddels zo’n 20.000 externe verkopers producten aan via het platform. Zij profiteren van het grote bereik van de e-tailer en bol.com profiteert van een groot assortiment – zonder de risico’s van een grote voorraad en complexe supply chain.

Het enorme assortiment is verdeeld over zes clusters, waaronder Stijl & Baby, Dagelijkse verzorging & Dier en Home & Living. Hierbinnen werken 1.400 professionals dagelijks aan het neerzetten van een unieke klantervaring. Slimme tools geven steeds meer inzicht in wat de klant echt wil. Dat vormt de basis voor het bouwen van de ‘online speciaalzaakervaring’, met een compleet en verrassend productaanbod.

VACATURE: SOURCING MANAGER Tuin & Klus

De Sourcing Manager Tuin & Klus draagt bij aan het creëren van een ‘nieuwe stijl’ bouwmarkt, met een innovatieve sourcing- en productstrategie die zich vertaalt naar logistieke en financiële voordelen en een breed assortiment, gericht op de Nederlandse en Belgische markt.

Hij/zij volgt de ontwikkelingen binnen dit competitieve segment op de voet, bijvoorbeeld op het gebied van smart home technologie. Daarnaast onderzoekt hij/zij alternatieve sourcing tactics en ontwikkelt data-driven business cases om verbeteringen en vernieuwingen te testen. Bij succes overtuigt hij/zij buyers van de meerwaarde van innovaties en verankert nieuwe werkwijzen binnen het team.

Voor de operationalisering van de strategie stuurt de Sourcing Manager Tuin & Klus een team van vier Sourcers en een Category Assistant aan speelt zelf een actieve rol in het aangaan en uitbreiden van samenwerkingen met grote spelers in de markt. Goed stakeholder management is daarbij van grote waarde.

Kandidaatprofiel

ERVARING
 • Minimaal 5 jaar ervaring in Category Management, Sourcing, Key Accountmanagement en/ of Partnership Management
 • Ervaring in het zelfstandig opbouwen en vormgeven van relaties met grote (mondiale) partners
 • Achtergrond in DIY of E-commerce is een pre
PERSOONLIJKHEID
 • Analytisch
 • Strategisch
 • Commercieel
 • Communicatief sterk

Bol.com werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Marlies Hoogvliet, Manager bij Top of Minds, via Marlies@topofminds.com.

Contact

Marlies Hoogvliet Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.