Senior Regional Operations Manager

Senior Regional Operations Manager

 • Operations
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 1022 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Uber Eats werkgeverspagina voor andere vacatures

In negen jaar is Uber – actief in ongeveer 785 steden – uitgegroeid tot hét voorbeeld van digitale innovatie. Een analytische, initatiefrijke Sr Regional Operations Manager met een achtergrond in consulting of engineering is verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de groei van Uber Eats in EMEA, door processen te optimaliseren over de verschillende lokale markten heen.

Over Uber

Afgelopen jaar stapte voor de 5 miljardste keer iemand in een Uber. Uber werkt aan de transitie van wereldwijd carsharing platform naar wereldwijd stedelijk mobiliteitsplatform. Het bedrijf zoekt voortdurend nieuwe en interessante toevoegingen aan het portfolio. Ubers doel is om de wereld in beweging te brengen: Uberisation. Uiteindelijk wil Uber de eigen auto vervangen door een smartphone.

Met Uber Eats kun je genieten van de gerechten van je favoriete restaurant in het comfort van je eigen huis. Uber Eats is beschikbaar in bijna iedere grote stad in de VS, Europa en Australië en in steeds meer steden in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Uber Eats geeft restaurants de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten nog vaker te bedienen en een nieuwe inkomstenbron aan te boren.

“De Sr Regional Operations Manager moet nauw samenwerken met een diverse groep stakeholders en moet effectief met hen kunnen communiceren, onder de druk van onze hoge snelheid en de bijbehorende deadlines.” – Varun Dadlani, Lead Recruiter Central Ops & Marketing EMEA

Vacature: Sr. Regional Operations Manager (Marketplace) EMEA

De Sr Regional Operations Manager is onderdeel van het Regional Operations team dat de belangrijkste processen en initiatieven binnen Uber Eats EMEA opschaalt en innoveert. Het team bouwt de tools en processen voor een gelijkwaardig samenspel tussen consumenten, restaurants en bezorgers.

De Sr Regional Operations Manager zoekt naar operationele optimalisaties in de betrouwbaarheid en efficiëntie van de marktplaats en de vergoeding voor de bezorgers. Hij/zij produceert datagedreven inzichten (bijvoorbeeld analyses en dashboards) voor de lokale markten, inclusief inzicht in proces- en productprestaties. De Sr Regional Operations Manager zorgt voor goede scores op de KPIs voor consumentenervaring en betrouwbaarheid van de marktplaats.

De Sr Regional Operations Manager heeft de verantwoordelijkheid om de lokale teams te ondersteunen vanuit een regionaal perspectief. Samenwerking is dus belangrijk. Hij/zij ondersteunt de lokale Operations teams en werkt veel samen met de andere (cross-functionele) teams op het EMEA-hoofdkantoor in Amsterdam.

Kandidaatprofiel

Ervaring
 • 5+ jaar in Analytics, Operations of Consulting
 • Voorkeur voor achtergrond in Computer Science of Engineering
 • Ervaring met Excel en data management
 • Handig met SQL, R en/of python is een groot voordeel
Persoonlijkheid
 • Initiatiefrijk en creatief
 • Goede stakeholder manager
 • Oplossingsgedreven
 • Analytisch en datagedreven

Uber Eats werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch , consultant bij Top of Minds, via Catherine@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.