(Senior) Manager Supply Chain Planning

(Senior) Manager Supply Chain Planning

 • Operations
 • Amsterdam
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 4510 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de EY werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • 8+ jaar (interne) consultancyervaring in supply chain
 • Ervaring met planninggerelateerde systemen is een pre, bijvoorbeeld SAP
 • Integrated Business Planning, OMP planning solutions en Kinaxis.
 • Ervaring met supply chain planning, bijvoorbeeld in Sales & Operations
 • Planning (S&OP), Demand Planning, Supply Planning en Production Planning
 • Commercieel
 • Projectmanagement
 • Leidinggevende ervaring, inclusief coachen van teamleden

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannelijke kandidaten al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

De Supply Chain-praktijk is een van de snelst groeiende praktijken van EY. Deze tak van de organisatie helpt grote nationale en internationale klanten hun supply chain duurzaam te transformeren en écht waarde toe te voegen. De (Senior) Manager Supply Chain Planning speelt een sleutelrol in het waarmaken van de groeiambities van deze dynamische praktijk.

In de snel veranderende wereld van vandaag, moeten bedrijven meer doen dan alleen inspelen op de behoeften van de klant – ze moeten er ook op anticiperen. Dit vereist meer wendbaarheid, wat extra druk legt op de planning van de supply chain. Tegelijkertijd biedt het kansen voor de Supply Chain-praktijk van EY.

Over EY

EY is wereldwijd leider op het gebied van (tech) Consultancy, Assurance, Tax & Transactions. De ambitie liegt er niet om: ’building a better working world’. Door uitdagingen van klanten te tackelen, wil EY het verschil maken. Niet alleen voor de betreffende organisatie, maar voor de hele samenleving.

De wil om impact te maken is ook een belangrijke drijfveer voor de Supply Chain-praktijk. Als onderdeel van de afdeling Supply Chain & Operations (SC&O) richt de praktijk zich op thema’s als het transformeren en (her)ontwerpen van de operatie, supply chains, (smart) factories, logistiek en warehousing. Het team Supply Chain richt zich binnen dat domein specifiek op het ontwerpen en implementeren van supply chain-transformaties binnen bedrijven.

Door de klant eigenaar van de transformatie te maken, zorgt EY ervoor dat het transformatieproject van binnenuit gedragen wordt. Hierdoor is het mogelijk wezenlijke waarde toe te voegen aan de overall business performance van de klant. De (Senior) Manager Supply Chain Planning is de drijvende kracht achter deze transformatieprojecten.

Vacature: (Senior) Manager Supply Chain Planning

De (Senior) Manager Supply Chain Planning leidt en begeleidt projecten bij verschillende nationale en internationale klanten. Daarbij is het doel altijd glashelder: zorgen dat de supply chain-transformatie voor elke klant optimaal wordt geïmplementeerd en uitgerold. Hierbij werkt EY vaak samen met diverse andere marktleiders, zoals Procter & Gamble (P&G). Hierdoor kunnen unieke oplossingen aan klanten aangeboden worden. Nederland is op dit moment het eerste land binnen EY Global dat deze samenwerking met P&G op het gebied van Supply Network Operations bij klanten toepast. Hiermee geniet Nederland de voordelen én de uitdagingen van het first mover advantage.

De projecten vinden veelal plaats binnen Europa en duren van enkele weken tot enkele maanden. Behalve projecten op het gebied van supply chain transformaties, zijn er ook trajecten waarbij robotics of intelligent automation worden geïmplementeerd. Kortom: wij bieden een gevarieerd palet aan aansprekende klanten en projecten, waarbij je in een internationale omgeving komt te werken.

De ideale kandidaat is een daadkrachtige consultant met uitstekende supply chain planning- en projectmanagementvaardigheden. Een professional met veel ervaring in de supply chain en goed ontwikkelde consulting- en projectmanagementvaardigheden kan ook een goede match zijn. Iemand die energie krijgt van werken in een dynamisch, ambitieus en hecht team. Een commerciële mindset mag niet ontbreken: op het gebied van business development en sales is de proactieve (Senior) Manager Supply Chain Planning in haar/zijn element. Leidinggevende skills zijn minstens zo belangrijk. Met een mensgerichte, coachende blik weet de (Senior) Manager Supply Chain Planning het snelgroeiende team (op dit moment 54 fte’s) naar een hoger niveau te tillen. Bij een goede performance liggen binnen EY mooie doorgroeimogelijkheden in het verschiet.

“Er zijn talloze redenen waarom deze functie unieke kansen biedt. De leercurve is enorm steil, de opdrachten en klanten uitdagend, het team waarin je werkt uiterst ambitieus én heel gezellig. Als Manager Supply Chain maak je echt impact: op onze klanten, je eigen ontwikkeling en op a better working world.”– Renato van Nijnatten, Head of Supply Chain Consulting EY (NL)

Interesse?

EY werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.