Senior Manager

Senior Manager

 • Consulting
 • Utrecht
 • Gepubliceerd op: 23 juni 2023
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 2678 views

Kandidaatprofiel*

 • Master diploma
 • 7+ jaar ervaring in consulting
 • Sterke technische affiniteit, met voorkeur in de energiesector

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Adviesbureau Stevin is gespecialiseerd in de mobiliteit-, water- en energiesector. De Senior Manager is naast de leider van consulting teams op projecten, ook verantwoordelijk voor accountmanagement en het samenwerken met en ontwikkelen van klantrelaties. Deze functie is een mooie kans voor een (technische) consultant om onderdeel te worden van een hechte groep consultants die een essentiële rol speelt in de Nederlandse energietransitie.

Over Stevin

Adviesbureau Stevin is gespecialiseerd in technologische en organisatorische transitievraagstukken in de publieke infrastructuur, bijvoorbeeld op het gebied van (data-) veiligheid, betrouwbaarheid, digitalisering en verduurzaming. Klanten zijn onder andere bedrijven in de water- of energiesector, het openbaar vervoer en overheden. De beoogde innovaties eisen van deze organisaties doe- en denkkracht, en Stevin adviseert over de optimale inzet en vormgeving hiervan. Het bureau vertaalt de strategische visie naar dagelijkse uitvoerbaarheid en integreert tijdens de implementatie de menselijke met de inhoudelijke kant. Zo is Stevin altijd zeker van de duurzame impact van projecten.

Voorbeelden van Stevin projecten zijn het ontwikkelen en implementeren van de engineeringstrategie van een netbeheerder, die hierdoor met minder capaciteit meer zonnepanelen kan aansluiten, het adviseren van de gemeente Amsterdam bij het onderhouden en vernieuwen van kades en bruggen en het daarop inrichten van haar asset management-organisatie en het herinrichten van de busterminal boven Amsterdam Centraal, zodat niet alleen bussen maar ook schepen elektrisch kunnen laden.

“Iemand die direct na de studie bij ons is begonnen en nu, zes jaar later, vertrekt om elders een afdeling van 50 fte te gaan leiden – dat is enerzijds verschrikkelijk jammer voor Stevin, maar anderzijds het allerbeste compliment dat je kunt bedenken. Het is een bewijs van de enorme groeimogelijkheden die wij bieden en van de kwaliteit en potentie van onze mensen.” – Albert-Jan Egmond, Oprichter

Stevin heeft circa 40 consultant. De cultuur kenmerkt zich door scherpe geesten en betrokkenheid in het werk. De scherpte zit hem in de uitvoering van het consultancyvak in combinatie met het inzetten van technologische kennis. Betrokkenheid uit zich in de combinatie van Stevins aandacht voor professionele ontwikkeling van het team, en de betrokkenheid van alle medewerkers bij de groei van Stevin zelf. Stevin is ingericht conform zelfsorganisatieprincipes (de Holacracy-methode) en medewerkers spelen een actieve rol in het managen en ontwikkelen van de interne organisatie.

Vacature: Senior Manager

De Senior Manager is primair onderdeel van het consulting team en leider van teams op projecten. Daarnaast heeft een Senior Manager in de organisatie een extra rol op het gebied van accountmanagement, project delivery, interne coaching en business development. Voor de huidige vacature is het belangrijk dat de Senior Manager ambitie heeft om verantwoordelijk te zijn voor accountmanagement. Dit houdt in dat zij/hij overzicht heeft over de projecten bij de klant, projecten blijft doorverkopen en goed contact met de klant onderhoudt. Daarom is het essentieel dat de Senior Manager affiniteit heeft met de commerciële kant van consulting. Het doel is het verder ontwikkelen van de accounts, met name in de water- en energiesector.

Een voorbeeld van een uitdagend project in de energiesector is de ontwikkeling en implementatie van een asset-managementstrategie waarbij een model wordt gebouwd voor het prioriteren van projecten bij een netwerkbeheerder. Een tweede voorbeeld is een project waarbij in hechte samenwerking met een klant de activiteiten van alle stakeholder op elkaar worden afgestemd om congestie op het elektriciteitsnet te voorkomen, een kwestie die door netbeheerders als groeiend risico wordt gezien.

“We doen allerlei leuke projecten op vraagstukken die essentieel zijn voor de energietransitie!” – Lieke van der Worp – Consultant

Deze functie is een mooie kans voor een (technische) consultant om onderdeel te worden van een hechte groep consultants die een essentiële rol speelt in de Nederlandse water-, energie en mobiliteitssectors en een groeiende impact maakt op de huidige energietransitie.

 

Interesse?

Stevin werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch at catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Senior Manager

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.